Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Терасата с каручката на Пламен Г запустя

В барбекюто влязла кукумявка, в талигата свил гнездо избягал дрон

Каручката от терасата на Пламен Георгиев, преди да се качи на терасата имала дълга история...
ru.wikipedia.org
Каручката от терасата на Пламен Георгиев, преди да се качи на терасата имала дълга история...

МЕРЗОСТ НА ЗАПУСТЕНИЕТО

Терасата към тризонета на Пламен Георгиев, която не е негова, била напълно изоставена, съобщиха изпаднали дронове, накълвани от хищни птици. 

От една страна, бившият прокурор стана дипломат във Валенсия, беше много зает и все по чужбините. 

От друга страна, хаосът с документацията по този имот бил толкова гигантски, че действал обезсърчително на всеки, който доближи терасата по една или друга причина. 

Според трите различни нотариални акта на имота терасата има три различни ипостаса, като не може да се каже със сигурност дали изобщо има собственик или е свръхестествена територия с барбекю и каручка.

Терасата на бившият шеф на КПКОНПИ вече сътвори безброй проблеми не само на собственика си, но и на всички, които се опитаха да въведат някакъв ред в хаоса на този имот. 

Десетки чиновници, архитекти и фолклористи подадоха оставки заради неспособността си да се справят с урегулирането на тази тераса с барбекю и каручка, коствала толкова кариери. 

След толкова злоключения хората се уверили, че на тая тераса има някакъв зъл дух или полтъргайст от 90-е години, или магия от врачка на Тянков ТВ, или нечиста сила, във всеки случай терасата запустяла и по нея малки фиданки на тополи. 

С две думи: 

- терасата, която в миналото била огласяна от толкова весели и кахърни песни; 

- терасата, която някога ухаела приятно на боговете и обществото с печеното месо на барбекюто си; 

- терасата, която радвала очите на извисените със своята каручка и фолклорно-битов кът;

- терасата, която била венец на житейските усилия на един честен човек;

- терасата, която била площадка и преходното звено между тризонета и Вечността…

Терасата с толкова много качества поради превратностите на времето се превърнала от свято място в мерзост на запустението. 

***

Поради всичко това разумните хора почнали да странят от Терасата на запустението - и собственикът Георгиев, и комшиите му, и строителният контрол, и крадците, и дори дроновете заобикаляли това злокобно място. 

В барбекюто на Пацо ди Терасо се заселила кукумявка и всяка нощ стряскала околността със злокобните си крясъци, които нощният сън преобръщал в слухови халюцинации със задгробни предзнаменования. 

В изоставената каручка пък свил гнездо избягал дрон с изкуствен интелект, който се почувствал самостоятелно развиващо се същество и решил в това уединено място да чете правна литература и да се готви за бъдещата си мисия на първия прокурор, възникнал от изкуствен интелект. 

Другата мечта на дрона била да стане дипломат. 

***

Реминисценция от 2019:

Да кажеш "сбогом" на една тераса около декар - декар и полвина. Последен теферич на тая маса -  прощавай, барбекю, балкон, родина!   Прощавайте, аз трябва да замина  прокуден консул в жарката Валенсия.
Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата

АНКЕТА "СЕГА"

Колко медала ще спечели България на олимпийските игри в Париж 2024?