Quantcast

Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Гешев прати валентинка на мулти-охладителя си

Другите му тръпки също получиха цветя, вино, кашкавал и специално отношение

Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

ЮНАК ВИНО ПИЕ, АХМАК ЛОЗЕ КОПА

Много картички, подаръци и сърдечни послания изпрати мултиконтактният и поливалентен главен прокурор Иван Гешев. (Поливалентен е човек, който праща много любовни картички-валентинки.)

От всичките му тръпки най-голямата му страст бил мултитемпературният охладител, затова той пръв получил любовно послание, бутилки вино и технически сервиз. 

"Нека усети машинката, че е празник!", умилил се Гешев и написал в картичката стих от популярната в миналото песен (автор на текста е Калин Донков):

Налей ми вино в чаша тънкостенна
и приседни с усмивка неизменна.
Любими, ти навярно имаш право:
сърцето свойта участ заслужава.

Целувай дълго. Глътката резлива
безсмъртната любов из нас разлива...


И така нататък, чудесни стихове за вино и любов от превъзходен поет. По отношение на мулти-охладителя си главният прокурор проявил наистина добър вкус и фино отношение, защото чувствал неизразима гордост пред дедите си, тъй като е първият в славния си род, който се докосва до такава изящна вещ. 

***

Главният обаче не оставил без внимание и други близки на горещото му сърце.

На правосъдната министърка изпратил огромен букет, в който имало и декоративни скорпиони - не за да я плаши с тях, а да е по-остра тръпката и любовната шега, без да се преминава границата на добрия тон! 

Към букета той написал и картичка:

"Желая ви успешно приключване на политическата кариера, нека тя бъде кратка и бурна, каквито са и чувствата ми към Вас!" 

С това главният също искал да покаже добро отношение, за да не стане, както в дните около избора му, когато пожела на съдия Атанаска Дишева блестяща политическа и тя възприе това като заплаха. Затова сега пожелава обратното кратка политическа кариера.

***

На премиера Кирил Петков Гешев изпратил покана за повторна среща, в която му написал нежното:

"Ще се видим в GOOGLE!"

***

На европейската колежка Лаура Кьовеши прокурор Гешев пратил 10 малки гешевчета, хладно вино, чисти ръце и горещо сърце.Карикатура: Христо Комарницки.

***

На Pi Ar Sevi Boiko Гешев пратил кашкавал, собствено призводство и обещание, че няма да допусне отново комунистите да превземат мандрите. 

"Ние сме се заклели да пазим страната от комунистите! Но пасаран, но пармезан! Ние сме в мандрите и мандрите са в нас!" - писал в чата Гешев.  

***

На Осемте джуджета Гешев пратил едно Евро и Снежанка. Салата Снежанка. 

***

На Десислава Иванчева, бившата кметица на "Младост" главният прокурор пратил сантиментална картичка с възпоминания за дългите часове на садо-мазо игрички пред Спортната палата. "Помниш ли, помниш ли как светна като коледна елха?" - възкресява светлите мигове на близост главният прокурор. 

Още по темата