Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Доналд Туск бил контактен с Прекрасен господин с корупциона-вирус

Председателят на Европейската народна партия Доналд Туск се изповяда пред фейк свещеник, който естествено злоупотреби с доверието му и наруши вероломно тайната на изповедта. 
Туск бил контактен с Прекрасен господин, който дал положителен тест за корупциона-вирус, изповяда шефът на европейската десница пред Падре Петров. 
Ето какво още разказа големият полски и европейски политик Доналд Туск, рецитатор на Иван Вазов и политически приятел на Бойко Борисов. 
"Аз съм привърженик на умерената корупция в рамките на закона - признава католикът. - Никога не съм ламтял за нещо кой знае какво, винаги съм бил дискретен, отнасял съм се с разбиране към слабостите на някои колеги, никога не съм се забърквал в скандални афери. Но срещнах един Прекрасен господин, положителен за корупциона-вирус. Знаете ли, падре, този е страхотен играч. В него няма и следа от нашето западно лустро, той даже не си дава зор да прикрива кой знае колко старателно следите си. И аферите му са не просто въртене на пари. Всички негови афери са ужасно вълнуващи. Когато говоря с него, той разказва толкова увлекателно, че просто ми се разтреперват мартинките. Той говори за корупцията си такива живописни небивалици, че просто няма как да не се поддам на чара му. Абсолютно не можеш да схванеш каква част от това, което говори Прекрасният господин, е истина, каква част е лъжа. Преходът от факти към фикция е неуловим като някаква прекрасна светлина в далечината или като хоризонта на изгубените илюзии. Невероятен е този господин, никога не съм срещал подобен човек! 
Знаете ли, аз видях голи снимки на този господин, той сам ми ги показа и каза, че са долу-горе фалшиви, ама имало и нещо вярно. После взе да ми изрежда с какви жени е спал и какви корупционни афери е навъртял. Приказваше такива врели-некипели, а някак звучаха като истина. Бога ми, падре, много съм смутен, душата ми е тенджера под налягане, не издържам, ще гръмна от напора на чувствата, искам да мога и аз като Прекрасния господин да въртя афери в светлината на прожекторите и всеки път да се измъквам с някакъв опасен престъпен чар. Толкова е невероятно и в същото време правдиво..."
Туск изповяда още много интимни тайни пред фейк-свещеника Падре Петров, но ще ги спестим от уважение към човешкото достойнство. След като бил контактен с Прекрасния господин, носител на корупциона-вируса, Туск си ударил една бърза карантина и сега се чувства добре, няма симптоми на явна корупция, но още бил неспокоен психически, имал вторични любовни трусове към Прекрасния Корупцион-Господин.
***
След като нашият фейк-свещеник Падре Петров разкри, че не е католик и цялата изповед е злоупотреба с доверие, Туск доста се ядоса и смути. 
Доналд Туск призна, че като научил за тази подигравка със светините на неговата вяра, му минала мисълта да се радикализира в корупционната борба. Но после си променил мнението и се върнал на старите си умерени позиции за търпимост към подигравките и провеждане на корупцията само с мирни средства. 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата