Quantcast

Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

ББР трогна цяла България, ще финансира Момчето с чорапите

Момчето получи подкрепа и от Държавния департамент

29 Май 2021Г-н БАЛЕВ
Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

МОМЧЕТО С ЧОРАПИТЕ от Пловдив, талисман на града и жертва на публично унижение, за което пресата писа, трогна не само съгражданите си от Пловдив, но и цяла България (и чужбина!), и конкретно ББР. 
Банката на малкия и средния бизнес реши да се възползва от ситуацията и да направи имиджов удар, с който да възстанови репутацията си на благородна финансова институция. 
Хора от банката споделиха, че са повярвали в доброто сърце на Момчето с чорапите от Пловдив и ще му отпуснат безлихвен кредит с колебливо обслужване, както и няколко консултанта, които да му помогнат да стартира бизнеса си на ново ниво и да продължи да бъде себе си. 
“Ще станем банка за чудо, приказ и безрезервно доверие!” - оптимисти са инсайдърите от банката. 
***
ДИПЛОМАТИЧЕСКА АКТИВНОСТ
Добрината на банката не остана самостоятелен жест, защото едно добро никога не идва само! 
Държавният департамент и посолството на САЩ у нас също изразиха подкрепа към Момчето с чорапите, защото Америка вярва в равните възможности, Америка вярва, че всеки човек има значение и личното достойнство е ненакърнимо човешко достояние. 
Американският посланик също обеща психологическа подкрепа и консултанти, които да окажат подкрепа. 
“Ако Момчето с чорапите развие бизнес, който да отговаря на нашите стандарти, защо да не снабдява и натовските войници край Пловдив!” - размечта се посланикът. 
Рейнджъри от силите на НАТО казаха, че само да научат адреса на оскърбителя му, веднага ще идат да влязат погрешка. 
В други посолства и консулства също се забелязала повишена активност на тихия и на шумния фронт.
***
ШИШМАНЦИ НЕ СЕ ДАВАТ
След като целият град Пловдив подкрепи Момчето с чорапите, някои пловдивчани се възгордяли и почнали да говорят: ние сме по-благородни от софиянци, те са безчувствени интересчии, никога няма да проявят такава добрина като нас! Те са си такива - ще оставят съученика си да ходи на бал с метрото, само защото е по-беден. Софиянци!"
Но филантропи от столичната улица “Шишман” се усмихнали презрително и се заканили в отговор:
“Сега ни е разкопана улицата и не можем да си покажем добрината, ама и тоя ремонт ще свърши, и ще видите вие! Ще смаем света с добрина и жестове. Само да свърши тоя ремонт!” 
А Фандъкова се усмихнала още по-презрително. 
 

Още по темата