facebook
twitter

ГОРЕЩИ НОВИНИ / После

Фейк бюлетин

Бастуни-ГЕРБ се разграничиха от агресията срещу журналисти

Да направим от бастуните селфи стикове, а не средство за въоръжен конфликт, призовават от партията
2 716
 Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

Фракцията Бастуни-ГЕРБ се разграничи от агресията срещу журналисти и обяви, че партията няма нищо общо с посегателствата срещу телефони на репортерки.
Днес на събитие на ГЕРБ телефонът на журналистка от „Свободна Европа” беше дърпан и хвърлян от някакви идивиди, които се представят за симпатизанти на ГЕРБ, но партията не иска да има нищо общо с тях.
„Не можем и нямаме право да поемаме отговорност за действията на тези батки, които дърпат телефоните на журналистите – казват от партията. - Ние нямаме фракция Батки-ГЕРБ, тези са някакви присъединисти и ние в никакъв случай не сме ги поощрявали да вандалстват от наше име. Като искат да нападат журналистки, да го правят на своя глава, не от името на партията. Ние в ГЕРБ журналисти бием само с пържолки или най-много да издърпаме столчето на някой, точно преди да седне. Но това са безобидни майтапи, в никакъв случай не искаме да си решаваме проблемите с журналистиката по такъв примитивен начин. Ние се водим от поведението на нашия лидер и ако не харесваме някой журналист, ще го наречем мисирка и ще го игнорираме. Все пак сме европейци и демократи.”
Бастуни-ГЕРБ призоваха всички членове, симпатизанти, гравитиращи и контрапротестиращи да кажат НЕ на агресията и да използват бастуните си като селфи стик, а не като средство за въоръжен конфликт.

4

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Столичен шофьор на джип се саморазправя като в Дивия запад (видео)

20.08.2020

Обновена

15191 47
Контрапротестъри бранят честта на българската жена с химн и тела

19.08.2020

МАРТИН ГЕОРГИЕВ

10800 30
С бой и AC/DC мина партийният събор на ГЕРБ (ГАЛЕРИЯ)

05.08.2020

МАРТИН ГЕОРГИЕВ

6897 27

Коментари

maestrata

Фракционери от Суджуци ГЕРБ!Хвала!💪

Бонжуар

Както се видя, Патерици-СДС осигуряват на Толупий връзка с десния задгробен живот... Символика на фона на извезани със суджуци от Бабири-ГРОБ гОблени... 🧟‍♀️🧟‍♀️🧟‍♀️

Бонжуар

Повтор поради запец. Пардон! 

Льо Клер

Ние нямаме фракция Батки-ГЕРБ,

 

Няма и Мутри-Герб. То други няма! Слуги-Герб е soft вариант.

Влез или се регистрирай за да коментираш