facebook
twitter

ГОРЕЩИ НОВИНИ / Чужбина

Путин за ЛГБТ флага на US посолството: Показаха кой работи там

Председателката на съюза на жените в Русия се оплака на президента от сладоледа "Дъга"
6 121
 РИА Новости

Председателката на Съюза на жените в Русия Екатерина Лахова се оплака на президента Владимир Путин от косвеното влияние върху децата на сладоледа "Дъга" и разноцветните рекламни билбордове, пропагандиращи нетрадиционни ценности. Той коментира и веещия се на посолството на САЩ в Москва флаг в цветовете на дъгата, символ на ЛГБТ обществото

Държавният глава се срещна вчера с членовете на работната група по подготовка на промените в конституцията на Русия, а преди срещата бе публикуван указ за влизане в сила на поправки в законодателството, които са били одобрени от повечето руснаци, според РИА Новости. 

"Ето, вие казвате за пропагандата... Да, пропаганда у нас не трябва да има, но сега рекламни билбордове, например, показват дъги - красиви цветове, с красиви думи. Или пък рекламират сладолед, който се казва "Дъга". Ето как те косвено принуждават нашите деца да привикнат към този... флаг, който се вее, в това число, и на това посолство (на САЩ). Затово мнаго ни се иска всички тези ценности, които се опитахме да заложим в нашата конституция да бъдат под контрол", заяви Лахова. 

А Путин и отговори, че контролът върху пропагандата на нетрадиционни за Русия ценности трябва да се изгражда нерепресивно.

Депутатът Алексей Пушков пък обърна внимание на Путин на поставеното на зданието на посолството на САЩ в Москва знаме в цветовете на дъгата.

"Те (американците) показаха нещо за това кой работи там. Но не е страшно. Ние говорихме за това много пъти и имаме ясна позиция", добави Путин.

И е наблегнал на това, че в Русия няма и няма да има ограничения на религиозните, националните права и правата на сексуалните малцинства, а законът за забрана на пропагандирането на хомосексуализма сред непълнолетните е приет, за да се избегне натискът върху децата, а човек сам да може да определи съдбата си когато порасне.

Впрочем, и други посолства, като това на Великобритания, в края на юни провесиха знаме с цветовете на дъгата.

Защитниците на правата на малцинствата в Русиья отбелазвят, че приетия закон за забрана на пропагандирането на хомосексуализма сред подрастващите се използва за недопускане на провеждането на гей паради и задържане на активисти за правата на хората от ЛГБТ обществото.

По време на кампанията за промяна на конституцията Путин заяви, че няма да позволи традиционната представа за майка и баща да бъде подкопана от това, което той нарече „родител номер 1“ и „родител номер 2“.

 

Ключови думи:

ЛГБТ, Владимир Путин
76

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Путин и Зеленски приветстваха по телефона примирието в Донбас

26.07.2020

2413 10
Путин обеща 40 нови бойни кораби и хиперзвукови ракетни комплекси

26.07.2020

4724 89
Над 100 души са задържани в Русия след протест срещу Путин

16.07.2020

1446 14

Коментари

Страници

Хулиган

Както се казва - вземайте своевременно мерки, докато не е станало задължително...

http://www.drago.info/index.php/2017/12/19/selo-grunzi-sex-off-shore/

Каубой
снимка на Каубой

Нацията направила това е Велика. https://www.youtube.com/watch?v=km9hagbRHVo

Другото е комсомолски чек"""".

Andrij

Да,както взеха мерки посолствата на САЩ в Израел и Ю. Корея където 15 мин. след предупреждения на съответните правителства знамената в дъгата бяха позорно прибрани.

Азуриум

За мнозина стана желателно. Иначе край на кариерата...  

Азуриум

Филмът е велик! Копола е велик. Джоузеф Конрад е велик (лайтмотивът на сценария е вдъхновен от "Сърцето на мрака"). Вагнер е велик. Иначе виетнамската война е позор за американската нация с последици до ден-днешен, но пък заснеха и други добри филми като "Коса", например.  

Nickname186

Путин заяви, че няма да позволи традиционната представа за майка и баща да бъде подкопана от това, което той нарече „родител номер 1“ и „родител номер 2“

Извинете, но не Путин е нарекъл майката и бащата „родител номер 1“ и „родител номер 2“.

 

Ами фейк е, да, това е фейк, има и закон за това.

Но не се притеснявайте, в държава от НАТО и ЕС в която нощното шкафче на министър-председателя е пълно с пачки банкноти по 500 евро, законите не са важни.

словата МИ

На теб какво?

Многоцветните права ли ти нарушиха?

Nickname186

Ти защо биеш ромите на улицата, бе!

Светозар

„През 1904 г. Ленин пише, че „разкрепостяването на чувствителността на духа и отклоняването на неговата енергия от псевдосемейните ценности ще помогне за победата на социализма“. И действително веднага след Октомврийската революция в Русия Ленин отменя царските закони, които предвиждали строги наказания за содомитите, както по онова време наричали хомосексуалистите. По този начин Съветският съюз става първата страна в Европа, където те не са преследвани.

Според съвременни исторически изследвания причината за тези реформи е много елементарна – не само вождът на пролетариата, а и някои от най-близките му съратници в болшевишката партия са били с обратни наклонности. Както разкрива руският историк И. В. Соколов, неестествената връзка между Ленин и Зиновиев започва още от периода, когато двамата са емигранти в Швейцария. Именно там ги сгащила и Надежда Крупская, съпругата на Ленин. След този неприятен случай, „когато тя най-напред ни свари“ (по думите на Зиновиев), срещите им не прекъснали, но се наложило да бъдат по-внимателни. Крупская, разбира се, е подозирала, че те продължават да се сношават, но била принудена да търпи.“ – (lentata.com/page_14912.html)

Каубой
снимка на Каубой

Фашистка пропаганда. Сифилисът вожд наш му го пратилИ маркс и енгелс. Той девствен сифилистик!

Boris65

Браво Ленинец! Так держат! Харесвам славянските никове! 

Boris65

Барак болен от тази болест? 

Брашпил

"Здесь же за каждым не уследишь, где этикетку кто придумал", - вздохнул Путин. "Если есть основания полагать, что это пропаганда нетрадиционных для нас ценностей, то нужно соответствующим образом, только не агрессивно выстроить такой общественный контроль", - сказал он. Судя по торжествующему виду Лаховой, мороженое "Радуга" после этих слов недолго будет радовать маленьких сладкоежек...

 

https://www.mk.ru/politics/2020/07/03/putin-velel-razobratsya-propagandiruet-li-morozhennoe-raduga-gomoseksualizm.html?fbclid=IwAR2JLL0y7faIR_pcADWzRRDi2p5JWip-gUrQektAJzK4lnXeJe0G99tgmTA

 

😂

Светозар

Моля, коментирайте мисълта на Путин:

Смятам за недопустимо да се слага знак на равенство между освободителите и окупаторите.“ – Путин, „Истинските уроци от 75-тата годишнина на Втората световна война", 18.06.2020 г.

Dirk Struan

Ми прав е човека. Червената Армия в Източна Европа не е освободител, а окупатор.

Светозар

👍👍👍

Boris65

Червената армия сама си замина... Окупаторите САМИ не си заминават... 

SvSophia
снимка на SvSophia

Ония, чийто живот единствено има значение, съвсем предвидливо бутат паметниците на Бащите Първооснователи.

Понеже дори на статуите щеше да им се завие свят и да изпопадат от ужас и срам при вида на нещата, които се провесват точно под раирания флаг по фасадите на американските посолства из хорските столици.

 

Впрочем като иде реч за статуи, човек никога не може да знае кога ще се сетят, вместо да падат от срам,  да последват примера на статуята на Командора 😇

gayo

дори на статуите щеше да им се завие свят и да изпопадат от ужас и срам при вида на нещата, които се провесват точно под раирания флаг

а малолетните рашистчета лапат и ближат същите тези неща??!

полный ужыс!!

Бухта

Бе то всичко хубаво, ама и списание ДЪГА ли ще трябва да отречем сега? 

Брашпил

ВМРО вече пишат законопроекта за забраната на това развращаващо списание.😆

Брашпил

@accursed_union

 

Дядя Володя, у радуги семь цветов, так уж сложилось, что спектр состоит именно из них.

У флага лгбт цветов 6.

Как можно быть таким неучем?

Если бы Ньютон жил сейчас он бы тоже сел за пропаганду лгбт?

Володя, так бояться геев может только латентный пидор.

😆

dream team
снимка на dream team

Неукият си ти - има три основни и три допълнителни цвята. Белият е смес от всички цветове, а черният - липса на цвят.

словата МИ

Една добра карикатура за събарянето на паметниците.

https://twitter.com/GrrrGraphics/status/1278102226121027587?s=20

Banshee
снимка на Banshee

На трезва глава може да се забележи, че новината е, че председателка на съюз на жените в Русия Екатерина Лахова се оплакала на президента Владимир Путин. И той рекъл дипломатично "ще видим". :)

словата МИ

Да, новината е, че И в Русия се е засегнал въпросът с педерасите, но дипломатично,

докато САЩ се тресат по шевовете.

Арести на педофили на високо равнище, и педофилски мрежи.

Арест на дясната ръка на Епщейн, другарката Гислейн Максуел, осигурявала деца за педофилските сборища от страните от Третият свят и Източна Европа.Официалното искане на САЩ да бъде предаден принц Ендрю, във връзка с разследането за педофилия, който междувременно се пенсионира и сега си лекува подаграта в най затънтените стаи  на Бъкингам. Разследване на педофилска мрежа, водеща до Канада и Трюдо... Все хубави и забавни работи. Поне не е скучно, като в Русия с някаква си радуга..

Но впрочем, нищо не се знае.

То тръгне ли веднъж, ... нали се глобализирахме.., та едва ли е останало кътче необарано и неомаскарено.

И пример за маскарлъка.

https://www.youtube.com/watch?v=zsL41W4FYjQ

 

 

Banshee
снимка на Banshee

Само да не пострада някой невинен педикюрист в бъркотията. 

Fabia

Гислейн Максуел не беше ли дъщеря на носителя на орден „Стара планина“ – I степен Робърт Максуел? Мисля, че беше. Нейният съпруг Епщайн, умен учител по математика, много успешно започва да върти едни пари и мнооого бързо натрупва едни други пари. А парите на Максуел пък изчезнали, когато паднал от яхтата... 

Светът трябва да се справи с най-черната от всички злини - педофилията. Бързо и незабавно. Тежко и горко, на онези, които посягат на тия малките. 

old war horse
снимка на old war horse

а какво ша рече лейба давидович?!?😉

Брашпил

може да се забележи, че новината е

 

Да, не е никаква новина, че Путин се е обкръжил с всякакви идиоти, калинки и подмазвачи, от които дори на наглец като него му става неудобно понякога.😆

Страници

Влез или се регистрирай за да коментираш