Quantcast
"Мата Хари" преодоляла защитата на Борисов | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / България

"Мата Хари" преодоляла защитата на Борисов

11 980

”Сега не искам дори да виждам жени. Вижте, успешен политик съм, но личният ми живот е провал. Работя 20 часа на ден, цялото ми време е прекарано в работа, докато враговете ми опитват да ми спретнат скандали,” заявява българският премиер Бойко Борисов в интервю за Frankfurter Allgemeine Zeitung, озаглавено "Политикът, пистолетът и парите", цитирано от "Дневник”. Премиерът сравнява жената, която вероятно е направила снимките, с Мата Хари - прочутата холандска стриптизьорка, куртизанка и шпионин поне за две разузнавания по време на Първата световна война. Интервюто е от края на октомври пред кореспондента за Балканите Михаел Мартенс. 

В отговор на въпроса не се ли притеснява от факта, че лидерът на държава, членка на НАТО, може да бъде сниман без проблем в спалнята си, Борисов казва: "Работата е там: никога през всичките тези години, когато някоя дама ме е посещавала, охраната не ѝ е претърсвала и проверявала чантата." Когато журналистът пита не е ли това невероятна небрежност, той отвръща: "Вероятно беше безразсъдно. Именно поради това, на извършителите вероятно им е било лесно", но същевременно "красива жена може много лесно да преодолее защитата ми" и именно така враговете са вкарали златото и парите.

В разговора той отново дава нагледен пример как, ако конкретна жена, пристигаща при него му е звъннала и той ѝ е казал, че сега дава интервю и ще е в резиденцията до 15 минути, а охраната има инструкции да я пусне, тя има предостатъчно време да сложи ценностите в чекмеджето и да направи записа. "Като Мата Хари,” разяснява Борисов.

Борисов не поставя под съмнение автентичността на снимките от спалнята си и има представа кога са направени - твърди, че "през последните 2-3 години, най-вероятно през 2017 г." Според него става дума за снимки, направени по различно време, защото когато са го снимали да спи, не е било достатъчно компрометиращо и по-късно са аранжирали парите, златото и пистолета до леглото му.

В интервюто Борисов отново свързва протестиращите с бизнесмена с 18 обвинения Васил Божков. Попитан дали не е обида към протестиралите през лятото да бъдат сочени като "дистанционно контролирани инструменти на олигарх в изнание", той казва, че самият Божков се е посочил като контролиращ протестите в "законно подслушани" от прокуратурата записи.

Българският министър-председател Бойко Борисов обяснява и защо страната ни е наложила вето върху преговорите на Северна Македония с ЕС: "Българските комунисти и сталинистка Москва са виновни за опитите да превърнат българите в македонци насила след Втората световна война". 

След като интервюто стана публично известно у нас, премиерът го публикува на български в профила си във "Фейсбук". Цялото интервю - четете в "Наблюдател".
 

 

Ключови думи:

Мата Хари, ФАЦ, Борисов
49

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Борисов пръв се възползва от правото на изключване

24.01.2021

СВЕТОСЛАВ ТЕРЗИЕВ

25049 15
ФЖМК открива факултативен курс по художествена гимнастика
И Гьобелс би завидял на Борисов

18.01.2021

НИКОЛАЙ ИВАНОВ

13187 55

Коментари

Страници

BL.N.Lmt

 

🥨🏴‍☠️:) Еми да, 😈 KGB💋FSB 🥨 SVR изпотени 24/7 

мислят как да напълнят Спалнята на Боеко Методиев Борисов, Ахмед Доган, Делян Пеевски, Иван Гешев с балирани $💰€💶 £💷 ¥💴 🍒🥨💋🍓🍒

 

Доц.Трътлев

Подозирам, че Мата Хари е самият симитлийски кмет и Боко е умерзен от изневярата му.

whoever1

а операцията с чекмеджетата е измислена от рихард зорге, и е ръководена от самия щирлиц, който пък е използвал слабости на мюлер във връзките му с борисов.

Shaaban_bin_Robert
снимка на Shaaban_bin_Robert

Виж ти! Др. Борисов в прав текст си признава, че му е слаб ангелът. Че ти си бил много лесен, бе(по ПКП!) Всяка по-засукана мадама може да прави с теб каквото си поиска. Това за хвалба ли е? Пожарникарска му работа.

The Pal
снимка на The Pal

Това е още по-велико и от 

https://www.youtube.com/watch?v=-4CkqdogbIo

Hasta la vista

Споко, Борисов, ние знаем кой е "врагът"! Не е нужно да нарочваш Мата Хари, тя не е в състояние да извърши това! А ако искаш да знаеш кой е този аранжьор на шкафчето, просто се погледни в огледалото! Ама избери някое по-голямо, че нещо си се раздул толкова, че и там вече трудно се побираш...

BL.N.Lmt

🏴‍☠️:)“Неграмотният Охранител 🥨 на Тодор Живков Българският Распутин 🍒 Велико Суеверният Богоязлив Ристиенин немският метал Бойко Борисов, едно към едно: Всеки път като се излее злобата на Радев, излиза световна агенция и го зашлевява”🍒🥀🐨🍒🍓

Тренд Петков

този психопат ни излага непрекъснато....Навярно читателите немци се питат това наистина ли може да го мисли не друг, а премиер-министър на каквато и да е държава....наивитет и простотия се представя като извинение....бах ти управата на държава, в която това се случва. Това касае и лошите, щом го могат, и добрите, да се разбира Борисов, щом са изпаднали до такава управленска степен. А защо са изпаднали? Ами главата се е вмирисала и е заразила всичко под нея....България днес е непонятна за логиката на нормален човек...в държавата командва един човек, който никога, ама никога не е  виновен и не поема никакво отговорност...все са другите лоши, все грешим, ама се поправяме, да се разбира като достойнство, и не се брои какво ни стуват тези проби...а те си имат цена....огромна

hamer

Може да не е читател, но става за писател😅

 

mi6osp.

Хъм, след като признава автентичността на снимките и казва че са направени 2017 г., интересно колко чекмеджета с пачки и златни кюлчета е декларирал Борисов пред данъчните за 2017 и декларирал ли е как ги е спечелил?

Защото за недекларирани приходи по закон на всеки български гражданин се налага наказание, че и затвор за корумпирани те управници, нали така, г-н главен прокурор?

ЛАФЪРДИЕВ

Има и друго в бълнуването му:

"Мотивите за направените снимки пък били заради приемането на България в механизма ERM II."
Този кретен въобще не мисли като лъже. През 2017 г, когато са правени снимките, ERM II въобще не беше на дневен ред и никой не е говорил за това!

Nickname186

Руски агент на ГРУ внесъл в дамската си чантичка пачки 500 евро, натъпкал с тях догоре шкафчето му, снимал ги, направил еротичен масаж на тиквата, и после си ги прибрал ги изнесъл с дамската си чантичка, докато тиквата похърквала доволно след масажа.

 

За Иванчева и Петрова обаче няма агенти на ГРУ и ще седят в пандиза, защото в България върховенството на закона и на Гейшев функционира реално, и тиквата ще ни управлява въпреки доказаното получаване на подкуп, понеже е пострадал и жертва на ГРУ и матахари.

 

И да си завре личния живот в задния джоп, а не да ни просветлява за нещастния си личен живот, нещастник загубен! Тоя двеста процента няма да свърши добре.

Dani Kirilov
снимка на Dani Kirilov

Сега не искам дори да виждам жени.

 

Да не е почнал да се бръсне разкрачен? От това интервю в Европа някои ще умрат от смях. Все пак са свикнали на доста по-рафинирани политици. А такова натурално чудо сигурно никога не са виждали.

Станчо Станчев

Из дневниците на един луд....

Понеделник, 11 септември 2017 г.

Из ъндърграунда се разказва една история, на която ние никога няма да повярваме. През смутните времена, когато СИК и ВИС поставяха основите на застраховането, един дребен бандит си позволил да открадне кола, застрахована в СИК. За такова престъпление извратените мутри наказвали, като посягали на мъжката му чест. Опраскали го, с една дума. И се знае кой е бил „екзекуторът“. Те тогава откъде да знаят кой ще стане премиер, кой кмет… Та оттам е тръгнала онази приказка, дето един пиян бизнесмен я каза на един събор. Но пак казвам, ние никак не вярваме това.

Антоан Савов

ББ лансира 5 различни "истини" като обяснение. Значи поне в 4 случая е излъгал. Най-накрая поне призна, че снимките са истински и в шкафчето по различно време е имало различно количество банкноти по 500 евро и кюлчета злато. Сегашната му версия ще стане на пух и прах, когато се проследят банкнотите по номерата и кюлчетата.

Solace

Първа награда се присъжда на часовник, от който на всеки кръгъл час излиза фигурка на Баце, която казва "Ку-ку"...

ЛАФЪРДИЕВ

Ма то туй интервю дава вече обяснение и що Баце-Жипката веч и в събота, и в неделя препуска по горите тилилейски. И с бабички само са среща..
С тоз слаб ангел пред хубавите жени - от пълните чекмедженца с евро и кюлчета бягал.. От тях са крийл ти да видиш..
Туй лошо НСО.. Да не претърсва чантичката на Мата Хари?? Ми то в чантичката една пачка може да се турне.. До резервните бикини, пистолето и четката за зъби..
Баце що не са обажда за непретърсения чувал за пълното чекмедженце. С поне 10-те пачки..
А дали пък не бременната поне в осми месец требе да го е посетила. Мата Хари де, с издутио корем.
Ма ний - тук на земята, де, тез нещица от планетата Мелмак не ги проумяваме правилно..
То затуй и версията с дрона не фана декиш.. Без атмосфера как ша фърчи дроно?

Трагичното е.. Че Бочко не уточнява с "майтап, бе Уили"..
Щото той си вярва в глупостите дето бълва.. Вече и на европейско, че и световно ниво..

Sine_metu

лидерът на държава, членка на НАТО

 

Напоследък темата за Конституцията ни бе много популярна.

Не допускам педантичните немци да са пропуснали, че имаме такова нещо и да не са я погледнали. Па макар само Член Първи; за 80-те% - там пише „република с парламентарно управление“.

 

Тогава, какво ни казват с „лидерът“?

Защо ние да ви величаем парламентарни, като вие самите не си бръснете Конституцията за келява слива? Каквито овцекрадци от Долния Дунав си бяхте, такива си останахте. Цървули.

Todor Canov

Още един път си погледнете никовете, живота ви е пълен с омраза и ненавист. Може би тази статия е капан за да се види кои са най-голямите и пълни с ненавист лица към Борисов. Незнам дали сте нещастни в брака, дали вашият работодател не ви уважава или сте със здравословни проблеми. Вярвайте ми, тези черти на характера ви съкращават живота! Съжалявам ви.

ЛАФЪРДИЕВ

Тъй ли??? Капан казваш..

И що ли направо не ни обвиниш, че сме му и поръчали интервюто? И въпросите на тъпио немец сме написали..

И кой ли ти пречи да си тропкаш в редичката след баш простия? Радвай му се..

И чакай той да ти се пофали как най-после рейтинга на Мудис и сие ни е достигнал нивото от 2006-та година. Когато външните ни заеми бяха на нивото от 13,7% от БВП-то.. Само две-три стъпала му останаха дотам..

Нъл той веч - 2016-та достигна нивото на БВП от 1998-ма. На учителя му Бай Тошо..

ЛАФЪРДИЕВ

Малце БОКОВИЗМИ.. Да му са радваш повече:

„…Вече съм се променил и изкривил. Преди ми беше най-любимо да отида на мач на Левски на Герена. По къси гащи и да люпя семки. Сега вече въобще не ми се ходи там. Ето това вече в мен е пречупената нормалност.“;

„Всяка държава, която е закъсала и иска помощи, ако преведе пенсиите и заплатите такива, каквито са в България, веднага ще си оправи дефицита. Да направят пенсиите каквито са в България и след една-две години ще тръгнат нагоре.“ (2011 - год. Сам си виж дъл са намери негов последовател.)

„Като се говори бавно, разбирам какво се казва, но на тези, които искат да ме чуят, ще кажа: „Чуя ли „ Congratulations, Borisov”, не слушам нататък”. ( каза кандидатът на физкултурните науки)

Льо Клер

Може би тази статия е капан

 

Самата Мата Хари го е заложила! ☝️

Hasta la vista

А бре Тодоре, ма как можеш да ни обвиняваш, че ненавиждаме великия вожд и любим ръководител? Не виждаш ли каква любов струи от всеки ред на всеки пост? Само ти ли не виждаш как се лее народната любов, само ти ли не виждаш сълзите на гордост в очите на всички форумци след всяко негово появяване във всички СМИ, наши и чужди, и особено след героичните му подвизи по пътищата на Родината, публикувани във Фейсбука? Ние се гордеем с Него, даже старателно си записваме всяка Негова мъдра мисъл, че да не вземе да се загуби и да не може да бъде предадена на идващите поколения! А ти ни обвиняваш, че мразим и ненавиждаме Него, мъдрия вожд и велик ръководител, успял да извоюва ВВВ+ кредитен рейтинг от S&P,  за което са му особено признателни байчовците от родопското село Биркова. Да не говорим как разгроми оня мръсник президента, дето едва диша, задъхвайки се от злоба...

Доц.Трътлев

Браво Тошо! Евалла ти прайм. Натрий им носовете на тия гадове. 

Колко гада влязоха в капана? Преброи ли ги?

Sine_metu

Нед., 29/11/2020 - 10:30 (нов)

Todor Canov

Може би тази статия е капан

 

Със сигурност е. Поне така казва психиатрията в раздела „Параноя“.

old war horse
снимка на old war horse

😁

Льо Клер

Една нимфетка решила да започне активен "женски" живот. По-голямата й сестра я окуражила и й дала, да си има 5 лева, за текущи разходи. Върнало се девойчето доволно, че мисията й завършила успешно с един кавалер. Практичната й сестра я попитала за петте лева. Момичето бръкнало на тайното място, където било скрило петолевката, но не я намерила. Разплакала се и подсмръкнала:

- А аз мислех, че той е с добри намерения!

 

Та и Бочко така. Но, на по-малко от Мата Хари не е съгласен. Няма да се излага с някоя ТКърджалийскаП или ТДуловскаП или ТСмолянскаП...

fractal
снимка на fractal

Арабите имат една стратегия

Не знаете ли какво да се прави пратете жена

 

 

 

mi6osp.

Напразни надежди, партнтер.

Разпечатаната пачка 2 чекмеджето доказва, че жената не е изпратена, а е платена курва на повикване. 

Доц.Трътлев

а е платена курва на повикване. 

 Боко курварин? Хайде бе.😉

Според думите на Тиквата излиза, че Радев му пращал курви, които му тършували из чекмеджетата.

Страници

Влез или се регистрирай за да коментираш