Медия без
политическа реклама

Километрични опашки блокираха магистралите

Верижна катастрофа на "Тракия" и ремонтите по "Хемус" затрудняват празничния трафик

24 Дек. 2021
Даниел Инков/БНР
"Опашката за третия тунел започва вътре от първия", разказват в социалните мрежи хора, заклещени в задръстването на "Хемус".

Верижна катастрофа на "Тракия" и ремонтите по "Хемус" затрудняват празничния трафик. Верижна катастрофа с четири коли е станала на магистрала "Тракия" в петък по обяд на 37-ми километър в посока Бургас. Заради инцидента има километрична опашка, предаде Нова тв.

Движението на изходите на столицата и големите градове по обяд е натоварено. Интензивен е трафикът и по основните пътища в страната, разказва и БНР. Движението на изхода на София по магистрала "Тракия" е натоварено - с колони от автомобили и в трите платна.

Днес, както и вчера много натоварена и е АМ "Хемус". Задръстванията по този път са традиционни заради ремонтите, но когато трафикът е по-интензивен, те са особено драматични. Днес товарните автомобили са отклонени по обходен маршрут. И това обаче не предотврати задръстването и на магистралата има километрична колона от автомобили. Особено натоварено е преминаването между тунелите "Витиня" и "Топли дол" в посока Варна.

Още по темата

АНКЕТА "СЕГА"

Ще се осъществи ли ротацията във властта?