Медия без
политическа реклама

Катастрофи предизвикаха тапи на път за морето

На "Хемус" движението се отклонява заради запален кран, "Тракия" бе блокирана заради тройна катастрофа

22 Юли 2023Обновена
Задръстванията по АМ "Тракия" заради катастрофи вече се случват по няколко пъти дневно това лято.
Сега
Задръстванията по АМ "Тракия" заради катастрофи вече се случват по няколко пъти дневно това лято.

Нови изпитания на нервите предложи съботния ден за пътуващите от и към Черноморието.

На АМ "Хемус" движението е временно ограничено движението в посока София при км 404 поради запалил се автокран в аварийна лента. Движението е затруднено преди Повеляново където се отбива по обходен маршрут.

Още от сутринта се образуваха километрични опашки на АМ "Тракия" в района на км 341 в посока Бургас заради верижна катастрофа между три автомобила.

Според БНР общо 10-ина катастрофи затрудняват движението към Южното Черноморие. Катастрофите са само с материални щети и без пострадали, но са причина за образуването на огромни задръствания. Пътни инциденти са станали около Китен, както и при отбивката за парк "Росенец" по пътя Созопол - Бургас. Отделно в този район преди обед станаха километрични опашки, тъй като колите трябваше да се движат с намалена скорост около вилна зона "Росенец". Там имаше протест на местни жители срещу ВиК-Бургас с искане за изграждане на водопровод, поставяне на противопожарни кранове и по-голяма отчетност на използваната вода. Катастрофа е имало и по пътя Бургас - Варна, малко след "Сарафово". 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата