Медия без
политическа реклама

И к`во се виде? Живея като аскет, войнишки подредено

Пратили шпиони, укриват се в сенките и снимат, коментира Бойко Борисов клипа, заснет в неговия дом

16 Юли 2020

Направих инспекция на новото Околовръстно, за да видят хората какво се строи, докато фигурантите пълзят, снимат и аранжират. Но схемата им лъсна. Ясни са ми! Паникьосани са и допускат грешки, разпространявайки аранжирани постановки - какво доказаха днес с това видео?! Борисов го няма, няма никой. Видя се, че някой в тъмното пълзи и снима, притичва. Това са обучени престъпни групи. Ел Чапо е паникьосан и пуска още компромати. Няма да ме спрат!

Posted by Boyko Borissov on Thursday, July 16, 2020

"Пратили шпиони да се укриват в сенките и да снимат. И к`во се виде? Че живея като аскет!", така коментира премиерът Бойко Борисов появилия се по-рано днес запис от спалнята в неговото ведомствено жилище в кв. Бояна. На видеото се вижда и прословутото нощно кафче, което се отваря от ръката на снимащия клипа и вътре се виждат пачки от по 500 евро и кюлчета злато.

На гости у баце. За всички, които пожелаха шкафчето - ето го отново - този път и във видео-епизод. Има и нови пачки с номерца на банкнотки... Само кога свършват номерцата на ББ?

Posted by Колажи и карикатури on Thursday, July 16, 2020

Коментара си Борисов направи при поредна инспекция с джипката - този път на строежа на околовръстното шосе в столицата. С него, както обикновено, бяха неговата пиарка и Фейсбук-оператор Севделина Арнаудова и зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков.

Като начало Борисов се спря при работник, който го помоли да си направят селфи, и проведе с него следния разговор:

- Как се казваш?

- Николай?

- Е, к`во работиш тука?

- Хидравлични маркучи поддържаме...

- А що не ходиш на протест?

- А... протест... Требва да се работи

- Требва, нали?

След което Борисов се отплесна по темата с клипчето от спалнята му.

"Видя ли днеска каква услуга ми напра`иха? Как ги плеснаха номерцата, а, Нанков? К`во се оказа? Борисов го няма, никой няма, къщата тъмна и из сенките изскача шпионин, снима, крие се, укрива се. От к`во се укриваш, бе? От к`во се укриваш? Ако е истина, кажи тогава кво-що? Първо минава, аранжира снимки - един път, два пъти, три пъти... След т`ва минава, за да има автентичност и к`во се вижда? Че аз живея като аскет. Десет години не съм напраил едно подобрение, 1 лев държавна пара... Всички мо`е да потвърдът... Минава покрай каса, нали, има каса, ама ти си носиш в чекмеджето и слагаш парите, а не в касата. Има, вижда се добре, 4 рафта под телевизора, 3 рафта под гардероба, няколко гардероба, 4 чекмеджета, 2 при тоалетната и... А фигурантите фигурират, нали, и дават акъл. Но док`ът те фигурират..."

След кратка пауза, докато премине покрай работещите, премиерът отново се впусна в коментар, което изглежда беше и основната цел на днешната му обиколка с джипката:

"Аранжирани неща - занасяш, подреждаш, излизаш, минаваш. Видя се: Живее аскет, мъжки дрехи само. За съжаление, един рафт с лекарства, по една шепа лекарства пия сутрин. Снимат лекарствата, снимат всичко както си е било 10 години. Как па знае тоа човек да отиде в това чекмедже? Щото некой го е аранжирааал! Под диктовката на кой? Кой всеки ден се занимава с това? Фигурантааа... А пък днеска най-свободните медии не разбрали, че Шиши е депутатът Пеевски и, че съм говорел, ама не със име, щото ме било страх. Ма, за кой ше говора тогава? Нали не си мислат... Така че, днеска, нали, гадно чекмедже, сребро, диаманти. Отделно снимка как спинкам. С`я днеска, щото вчера му поискаха на Ел Чапо още - имало крещяща нужда от нови компромати. Целият сценарий стана ясен, целият сценарий. Язък за хората, които винаги, на протестите..."

После дойде време на пиарката Арнаудова да подаде реплика и тя не закъсня:

"Г-н премиер, докато ви няма може аранжировката да стане сериал?"

"Не - отговори Борисов. - С`а не може, не са спокойни. И освен т`ва ние всяка сутрин сега с момчетата, щот не искам да набеждавам никого... Дет се вика ние с Радев отскоро имаме код на вратите. Това си беше.. преди две години, нямаше въобще... Общо охрана, общо живеят, общо спят - кучетата минат, един уж ходи търси кучето, а пък да не говориме, ако сме били по чужбина или ни е нямало - имаш време да влезеш в сенките, да снимаш, да шпионстваш, снимки, аранжираш, прибираш си после парите и златото и се прибираш... А аз трябва да обяснявам, защо? Измислят и скалъпят - и се видя - живея като аскет, в непипнато и неремонтирано по никакъв начин жилище, което още от Станишев или там преди него. Само лекарства, казармено подредени дрехи, мъжки само - няма женски. Това, което съм говорил, че не живея с никой - сам съм, като куче. И някой в сенките пълзи и снима. Добре че го пуснаха тоя клип. Те в паниката пуснаха клип, некой е стоял до мене, правил записи, местил, аранжирал."

Дойде ред и щафетата да поеме Нанков:

"Бе, голяма услуга ви направиха. Паднаха в капана на собствената си злоба."

И това отприщи поредна порция излияние от Борисов:

"С`я вече се вижда, че снимките... аранжировки правено, за да се върже всичко. И аз как спъ. Това най ме притеснява, щото когато спи човек, мо`е го дрогират, мо`е му бият инжекция, мо`е го отроват, мо`е да му направат всичко, мо`е го заразът - мо`е му пръснат в носа зараза. НСО не са ни виновни. Когато има такава престъпна група за проникване - това са обучени хора. Колко текучество има през НСО, през охранители, колко хора идват други - по срещи, по второ-трето. Аз съм доверчив човек. И това се измъкнало от тоалетната... Хубаво, че снимаха тоалетната, че е на същия етаж, сиреч тоя, който ми е дошъл на гости или може да ме чака... Не искам върху момчетата да хвърлям камък, работил съм с тех повече от 15-20 години, не мо`а ги обвинъ тех, но пак казвам, това някой го е планирал години наред, търсил е. `Начи това е някой, който е извършвал престъпна дейност и се е плашил, че в един момент ше го разкрия и ше го хвана. Този някой го е направил, той е знаел че ще дойде такова време. И днеска медиите... Въпрос: "Какво имаш предвид под Шиши?" Ся очаквам да кажат, че Шиши не е Шиши, хехехе".

Ключови думи:

Бойко Борисов, запис

Още по темата

ОЩЕ ОТ БЪЛГАРИЯ

МВР съветва хората да се барикадират и бронират срещу крадци

19 Юни 2024

Слави Трифонов отказа подкрепа на ГЕРБ и ДПС за кабинет

19 Юни 2024

Съдът отказа да се занимава с избора на Петър Илиев за доцент

17 Юни 2024

Австрия, Германия и САЩ сложиха свои хора по българските граници

16 Юни 2024

Провалът с избора на шеф на НС застраши шанса за кабинет

19 Юни 2024