facebook
twitter

ГОРЕЩИ НОВИНИ / България

И Цветанов поиска оставката на Борисов

Не съм бил в спалнята на премиера, а снимките там не са правени от мъж, обяви бившият втори в ГЕРБ
Обновена
6 827
 Снимка: Архив

И Цветан Цветанов поиска оставката на премиера Бойко Борисов и на цялото правителство. В интервю за Би Ти Ви настоящият председател на Евро-Атлантическия център за сигурност (ЕАЦС) заяви, че ситуацията в страната е изключително тежка, че има междуинституционална и междуличностна криза, което ще има тежки последици за България и във вътрешен, и във външен план.

Цветанов обяви, че ще участва в изборите - било то предсрочни или редовни, с партия, която ще се казва Републиканци за България. Тя ще се учреди на 27 септември и ще е позиционирана в център дясно. Според Цветанов на следващите избори ГЕРБ няма да вземе повече от 500 000 гласа, а ако нещата продължават в същия дух, гласовете може и да са по-малко.  
"Републиканци за България" е гарант за това, че страната ни няма да изгуби посоката", заяви председателят й и уточни - на Запад. „Демократична България” имат най-подобни искания, каквито бихме заложили в нашата управленска програма", каза още Цветанов по повод евентуални бъдещи партньори.

На въпрос дали ходи на протести, Цветан Цветанов отговори, че той лично не ходи, но негови приятели ходят. Цветанов разкри, че има опити да се спрат хора да се присъединят към негов проект. Като пример той посочи случаят с координаторът на ГЕРБ в Силистра - Тодор Тодоров. „Там има огромен страх“, заяви Цветанов, според когото е имало обаждания до Тодоров, в които е бил заплашен с включването на „държавния апарат“. Пак по неговите думи министърът на спорта Красен Кралев е събирал информация с кои хора се е срещал във Варна, за да бъдат събрани сведения за тях, така че да може да им се окаже натиск.

Новата политическа партия се вижда като част от Европейската народна партия, но това, че ще бъдат там с формацията на Бойко Борисов, не означава, че може да се говори за близост между тях, заяви Цветанов, който отбеляза, че сред членовете на ЕНП са и ДСБ и други субекти, които във вътрешнополитическа план не са с управляващите.

На въпрос на водещата дали Бойко Борисов се разделя през нощта с пистолета си, Цветанов отговори, че никога не е бил в спалнята на Бойко Борисов и не знае. Повод за въпроса бяха снимките, които се появиха в публичното пространство от спалнята на премиера в резиденцията му в Бояна. На тях се виждаше чекмедже пълно с пачки евро и кюлчета злато. Цветанов потвърди, че е бил в резиденцията, и дори си спомни, че през 2016 г. там са решавали кой да е кандидатът за президент на ГЕРБ.

Бившият втори в ГЕРБ каза, че снимките от спалнята не са правени от мъж, но на въпрос дали са истински, той заяви, че това трябва да каже премиерът. Цветанов допълни, че в чисто партиен аспект са били изключително близки с Борисов, но никога не е бил запознат с личния му живот. „Аз имам друга ценностна система – здраво семейство, добри приятели, зад които стоя винаги“, каза той. Въпреки всичко Цветан Цветанов заяви, че не се чувства предаден от премиера. „ Аз съм простил всичко. Обида в мен няма“, обясни още той.  

В студиото на Цветанов бе показан запис как целува ръката на Бойко Борисов, което бившият втори в ГЕРБ обясни с нещо като уважително отношение към по-възрастни хора. После пък допълни, че било продължение на някаква емоция.

42

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Цветанов се амбицира да обедини всички в център-дясно

20.09.2020

Обновена

ЛЮДМИЛ ИЛИЕВ

6451 92
Борисов обиколи села и не видя нищо направено от Пеевски

20.09.2020

9008 47
Цветанов "краде" активисти и на СДС

18.09.2020

Обновена

5359 45

Коментари

Страници

woogie

Подлецът си е подлец! Боко го издигна, Цвинокио се самозабрави и Боко го изрита.

Epikur

 

 Точно така. А реално, необходимо е двамата да са заедно и се поддържат. На едно място-при бай Ставри.

MAPOH

woogie, не всички са верни кучета като теб. Верен до ГРОБ!

nafta

Сега вече протестЪТ съвсем спихна...

Citimen

Какъв фарс - Цветанов намеква, че сръчна проститутка се е вихрила с фотоапарат в спалнята на Царя на простаците, а самият порнопсуващ наглец мълчи като комунист на разпит. То той си е и комунист. ОСТАВКА!

Under_My_Thumb

Извинявай, но лорд Евгени Минчев не е "сръчна проститутка".

Shaaban_bin_Robert
снимка на Shaaban_bin_Robert

Et tu, Brute? 😁

Dani Kirilov
снимка на Dani Kirilov

Знае Цвъки, знае всичко, но се прави на улав. Само се чудим кой би гласувал за него освен съучениците му от Вършец.

Елемент Э
снимка на Елемент Э
Само Цветанов ще ликвидира Бочко. Знае му всичките престъпления. И с времето ще започнат да излизат
Хулиган

Да му се ненадяваш на това момче!

Като си помисли само човек, откъде тръгна...

http://www.drago.info/index.php/2018/04/17/resihme-problema-na-formalnia-lider/

BL.N.Lmt

☕️🏴‍☠️🇨🇩🇩🇪Ноо отдавна 2009/2010 съм казвал че гн Цветанов връзва обувките Бойко Методиев Борисов, и за "благодарност" ще получи коляно в зъбите 🏴‍☠️🇨🇩☕️

Evasion

Е сега вече боко нема начин да не подаде оставка...

Buridan
снимка на Buridan

Освен кунката  на друго место  циливчици ? 

Този мазен крадллив червей  е  по-вреден и от помпиера .

Banana Joe
снимка на Banana Joe

След Поискването на Оставка, МозАченТръс е демонстрирал действието на тайното си оръжие - вграденият програмируем жирокомпас. Присаден по време на последната му Молитвозакуска, програмируемият жирокомпас се намира между двата ганглия на МозаченТръс - вестибуларен и дефекационен, откъдето при зададена команда безпогрешно намира посоката към Вашингтон, DC, независимо от положението, в което се намира спрямо земната ос. Така дори и застанал на главата си, МозАченТръс може да се преориентира с точност до 0.2 дъгови секунди след произнасяне на активираща команда "Go-GOP" през микрофона на дясната бутонела-приемник.

За съжаление, при демонстрацията МозАченТръс се намирал до гипскартонена стена, която пробил в придвижването си на запад. Предстои вграждането на защитни механизми - парктроник, временно деактивиращ навигационната команда при заобикалянето на по-сериозни препятствия.

Туткалчев
снимка на Туткалчев

Banana, 😅👍

Антей

 

За интелигентната Ви  мисъл, Banana Joe - ✌️

.................

 

Така е - ПОСРЕДСТВЕНОСТ до ента степен,

 

но въобразила си, че ще спечели 500 000 гласа на предстоящите пред/над/зад/без срочни избори!

 

С мръсотия. И компас.

 

Е, ще оттече и тази мръсна плява.

 

 

aleksandar yordanov

А,върни му го сега на пожарникаря...!!!

АлСал

И тоя оставкаджия ли е от вашите?

😁

Льо Клер

на Цветанов бе показан запис как целува ръката на Бойко Борисов, което бившият втори в ГЕРБ обясни с нещо като уважително отношение към по-възрастни хора. После пък допълни, че било продължение на някаква емоция.

 

😂😂😂😂😂😂

 

Бойко - по възрастния и затова му викат Бате и Дон и в продължение на голяма емоция!

Менталната им възраст е еднаква - предучилищна възраст. 👬

F+
снимка на F+

и пак тиквата е по най от теб.

Туткалчев
снимка на Туткалчев

Бате Бабуин паряса Цвъкито и проблемите го заляха като лавина. 

Цвъкито копа ли, копа с багерчето си сред скелетите в гардероба.

Джиджи

Тути – 👌👍

pgp

Баце вече със сигурност знае кой е вилнял в спалнята му с камера, но няма да каже, защото най-вероятно го държат здраво за топките с други компромати.

Кара Колю

Малиииийийийиййй...   Браво, Цецко... осъзна се... и дойде при нас... 

А бе ние, още едно време, те харесвахме...и по интелект... и по... а бе по всичко... Ама ни беше срам да си признаем... Браво... добре ни дошъл... ОСТАВКАААааааа...

П.П. Да ви се смее ли човек... да ви съжалява ли... 😁😂😁

Туткалчев
снимка на Туткалчев

Бармалеице, кой е казал: "Браво, добре ни дошъл!"?

Освен теб друг не виждам. 

Да ти се смеем ли, да плачем ли? 

Антей

 

Цветанов обяви пред целия български народ, че

 

НЕ иска оставката на Главния прокурор Гешев!

 

Трябвало по законен път да стане след изборите, през ВСС.

 

Тарикат си е Цветанов ...

Някъде пишеше, че една от зам.-главните била негово протеже.

Дали е вярно?!

 

⚓️

Under_My_Thumb

ЦЕЦО ОСОБЕНАТА ФОРМА НА ГЛАВАТА БИЛ ЗА ЛИМОНАДА ПРЕЗ ЦЯЛОТО МУ ВРЕМЕ С БОРИСОВ. ЦЕЛУВАЛ МУ РЪКАТА „ИЗВЪН КОНТЕКСТА“

"Много добро интервю на Мария Цънцарова с Цветан Цветанов по бтв.

Поне на 38 места успя да извади как Цветан Цветанов спокойно и без да му трепне оченцето – лъже.

Цветан Цветанов, Особената форма на главата, подкрепял исканията за оставка на правителството и на министър председателя.

Иначе от „изповедта“ на Цветанов стана ясно, че през всичките тези години, докато беше дясна ръка на Бойко Борисов, той е бил за лимонада.

Иначе от „изповедта“ на Цветанов стана ясно, че през всичките тези години, докато беше дясна ръка на Бойко Борисов, той е бил за лимонада.

Това че целувал ръката на Борисов било „когато има прошка като към всички по-възрастни хора се отнасяме с уважение“ и било „изведено от контекста“, защото преди това имало  „продължение на една емоция, която имаше със закачки“.

Това че целувал ръката на Борисов било „когато има прошка като към всички по-възрастни хора се отнасяме с уважение“ и било „изведено от контекста“, защото преди това имало  „продължение на една емоция, която имаше със закачки“.

Цветанов рече, че ще участва на избори с партията си „Републиканци за България“, с която щял да вземе 500 000 гласа, а след това бил отворен за коалиция с дясно център, директно назовавайки „Демократична България“ и ГЕРБ, засега с половин уста, определяйки я „с всяка друга партия център вдясно“.

Така на практика Цецо Особената форма на главата призна отдавна известното в общественото пространство – че с десносектантите и ГЕРБ ще въртят „партия“ в следващия парламент.

Честито на „десните“ наивници."    Веска от Варна

 

Звън®
снимка на Звън®

На въпрос дали ходи на протести, Цветан Цветанов отговори, че той лично не ходи, но негови приятели ходят.

Това ми напомни един анекдотичен диалог между двама мъже:


- Абе, ти е.ал ли си педераст?
- Не съм - отговаря вторият-, но съм е.ал един, който е е.ал передраст!

 

PS Снимката, която в-к "Сега" често ни припомня е чудесна и иносказателна. Каква чиста мъжка дружба, каква нежна загриженост на Тиквун към вярното и намучумерено приятелче!

 

На лакът ли си спал нощес

слана ли на лицето ти е спала?

nebenebe

Казвах ви аз, че раздялата им е уйдурма. Еднакво вредни са и двамата. Да видим колко баламурника ще подмамят тоя път, поотделно и сумарно.

Under_My_Thumb

Назаем от Veritas vos liberabit:

 

"По делата им ще ги познаете!

Коалицията между „ПроДАй България“ и „Републиканци за България“ е ясна от сега.

Все пак усвояват грантове от една и съща ръка.

Ама какъв нонсенс само „Републиканци за България“ спонсорирани от Демократическата партия на САЩ! Кое е общото между всички грантояди – винаги в името им присъства България!

Само така могат да се опитат да заблудят хората, че не са национални предатели.

Бог да пази Родината, ако тези престъпници се докопат пак до власт."

Страници

Влез или се регистрирай за да коментираш