Медия без
политическа реклама

ГЕРБ определи кандидата си в Пловдив

Костадин Димитров е районен кмет от 2011 г. и вицепрезидент на федерацията по таекуондо

24 Септ. 2023Обновена

✅ ГЕРБ издига за кмет на Пловдив Костадин Димитров. Направеното от ГЕРБ в Пловдив е видимо-това е моята социология тук. Пловдивчани също виждат и нямам съмнение, че ще направят разумен избор. 👉 Петима от кандидатите за районни кметове в Пловдив са нови лица. Кандидатът ни за районен кмет на “Централен” е Георги Стаменов. В район “Тракия” кандидат е Георги Гатев, който е от младежката организация на ГЕРБ. Кандидатът за районен кмет на “Западен” е Ангел Славов. Кандидатът за районен кмет на “Южен” е Атанас Кунчев, който също е от МГЕРБ. Кандидатът за район “Северен” е Илиян Лалев и кандидатът за район “Източен” - Емил Русенов. 🗣️ Гарантирам, че при едни добри резултати и това, че участваме в “сглобката” ще ни даде възможност да оказваме влияние и да помагаме на Пловдив. Общината с толкова мащабни проекти има нужда от дофинансиране, за което ние бихме могли да съдействаме да се случи, още повече след ротацията през февруари месец. 💯 Акценти в бъдещата управленска програма на ГЕРБ за град Пловдив са дострояването на стадионите, изграждането на още един мост и околовръстния път.

Posted by Boyko Borissov on Saturday, September 23, 2023

Досегашният кмет на район "Тракия" Костадин Димитров е номинацията на ГЕРБ за кмет на Пловдив. Лидерът на партията Бойко Борисов отиде тази сутрин в Пловдив за да съобщи на организацията кой е кандидат на ГЕРБ. „На пръв поглед един тих и мълчалив човек, достоен, който много добре работи”, каза за него лидерът на ГЕРБ. Димитров ще бъде и водач на листата с общинските съветници на ГЕРБ в Пловдив. 

Костадин Димитров е районен кмет от 2011 г.  Вицепрезидент на федерацията по таекуондо. Дългогодишен треньор и спортист. "Стоичков, Стефка Костадинова, Йовчев, Наско Узунов го подкрепят. Поне така са ми казали", обясни Борисов. "Аз започнах с таекуондото, после в МВР развих каратето", напомни Борисов.

Определени са и кандидатите за районен кмет в Пловдив. Георги Стаменов ще се бори още веднъж за районен "Централен". Двама души от младежката организация на ГЕРБ - Георги Гатев и Атанас Кучев, ще са кандидатите за район "Тракия и район "Южен". Ангел Славов ще е кандидат за район “Западен”. Номинациите на ГЕРБ за другите два пловдивски района са Юлиян Лалев и Емил Русенов. 

След Костадин Димитров в листата на ГЕРБ за общински съвенници следват: Йордан Илиев, Иван Стоянов, Димитър Колев, Радослава Ташкова, Стефан Шилев, Георги Василев, Атанас Узунов, Слави Георгиев, Вера Тоскова, Златин Велев, Аргир Аргиров  Веселин Маневски, Иглика Казанджиева, съобщава "Пловдив 24".

Шеф на ГЕРБ-Пловдив ще бъде Димитър Колев. Той зае мястото на подалия оставка координатор Иван Тотев.

"Ще кажа кой е кандидат за София като отида в София. Утре е последният срок за регистрацията на кандидатите за кмет, значи и утре е ден", обясни Борисов.

"Водете позитивна кампания. Лични квалификации - не! Обиди - не! След като свърши кампанията коалицията пак трябва да я има", заръча Борисов на пловдивския партиен актив.

Последвайте ни и в google news бутон

Ключови думи:

Пловдив, ГЕРБ, кмет