Quantcast

Медия без
политическа реклама

Борисов без маска се скара на тракторист да си сложи маската

12 Апр. 2020

Радостен съм да видя как българите продължават да работят въпреки трудностите, които епидемията от коронавирус създава за икономиката. В сектора на селското стопанство хората продължават да се трудят, навсякъде по полетата се виждат трактори. Благодаря на всички, работещи в сферата на строителството, земеделието, текстилната промишленост и др., които в момента поддържат нашата икономика и осигуряват заетост.

Posted by Boyko Borissov on Sunday, April 12, 2020

Бoйкo Бoриcoв днес се появи без маска при тракторист, работещ самотен в полето и го накара да си сложи маската. Това стана в деня, от който влезе в сила премиерското разпореждане всички, които са навън, да носят предпазни маски или шалове/кърпи пред лицето.

Случката се разигра при посещението на премиера в сливенската община Твърдица. На профила на Борисов във "Фейсбук" е качено видео, на което се вижда, как министър председателят отива в полето, за да поговори с тракторист, обработващ масивите с препарати.

„Добър, ден! Кaк ce кaзвaш“, попитa Бoриcoв трaктoриcтa.

"Сотир", отвърна работникът.

"Какво правиш?"

"Пръскаме" 

"Гледам много трактори, много нещо. Работите, нагоре-надолу", завърза разговор премиерът.

След което попита рязко: "Маска имаш ли си?"

„Имaм, да - вътре е“, отвърна работникът и посочи трактора.

„Мa, cлaгaй я бe, брaткo, cлaгaй я, бe!“

Чак след като работникът се качи в трактора, за да си вземе маската, премиерът също си сложи неговата - както най-често се случва, само пред устата. И продължи разговора.

"А така-а-а - похвали той тракториста, който се върна с маска и отново смъкна своята, за да може да говори по-свободно. - Срещу какво пръскаш?"

След като получи отговор, Борисов констатира (все така със смъкната маска): "Нови трактори... Гледам на`секъде са нови. Сигурно... От една фирма ли сте?"

Но и по тази тема не се получи диалог, затова премиерът приключи набързо: "Добре, мойто момче. Айде, приятна работа"...

И все така без маска започна да говори на охраната и придружителите си: "Навсекъде се работи по полето. Което е хубаво, че ше има храна. Ситото добре... Ама тре`а да напомняме"

"Кат` се събират да има маски", подсказа някой от антуража.

"Да, да, да", потвърди премиерът (отново без маската да е пред лицето му). И заключи: "Ей, го - на`секъде по полето е пълно с трактори. Но това е добре...".

Още по темата

АНКЕТА "СЕГА"

Кого бихте подкрепили за кмет на София?