Quantcast

Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Тошко внесе законопроект за режене на всичко, което се мандахерца

Един мандахерц е равен на хиляда гигахерца, натякна депутатът

26 Окт. 2023Сър ГЕЙ БУБКА
Pixabay
Мандахерцането хипнотизира обществото и разфокусира вниманието.

КРУМОВИ КАНОНИ
Недоволен че депутатите се мандахерцат, вместо да са в парламента за извънредно предизборно заседание, Тошко Йорданов днес следобед написа законпроект, който раздаде на журналисти и внесе за обсъждане в стаята на чистачките на Народното събрание, защото депутатът от ИТН намерил само тях, всички други работещи в НС  се мандахерцали из страната по предизборни събития. 
Стресираните чистачки се срещнаха в защитена среда с вашия репортер и само пред Сър Гей Бубка разказаха в какво са станали неволни участнички. 

***
Тошко се афектирал, че е сам на парламентарния свят и седнал на белия трон, където успоредно с другата работа написал законопроект в духа на Крумовите закони, че всичко, което се мандахерца безполезно, трябва да се реже като възпален апендикс, киста или цирей. 
Още преди да излезе от фаянсовото помещение Тошко измислил и научна теория, според която 1 мандахерц е равен на хиляда гигахерца безполезно клатене. 
"Това не е държава, това е бардак! - местел се разярено от кулоар в кулоар Тошко, търсейки сродна душа. - Само чистачките в Народното събрание работят и то лошо, а всички други се клатят като на Иван Пенчев дисагите! Не се прай така. Какво им пречи на депутатите да дойдат тука да си агитират, ами са се фърлили по страната като хайвер на стадо мигриращи акули. Ще сложим край на безполезното мандахерцане!" - размахал юмрук Тошко и нахлул при чистачките.  
Тошко нахлул със законопроекта и научната си разработка в стаята на чистачките, като ги принудил да изслушат нормативните му изделия барабар с някакви преходни и заключителни разпоредби, по които Тошко искал чистачките да дебатират с яростни реплики и дуплики. 
"Е не можа ли охраната да хванеш, те по̀ разбират от политика" - разстроили се накрая чистачките и подкарали Тошко с метлите. 
Малко по-късно Тошко бил забелязан да държи заклещен между две жълти павета гражданин, на когото обяснявал:
"Разбираш ли? Един мандахерц е равен на 1000 гигахерца. Смятай колко е това в тояги! По-добре да режем изкъсо" кокорел се Тошко и показвал с два пръста като ножица как трябва да се реже. 

Още по темата