Quantcast
Свинемаймун и други кръстоски | СЕГА
facebook
twitter

После

Хибриди на деня

Свинемаймун и други кръстоски

592
 Pixabay
При кентаврите има някои неизяснени анатомични въпроси. Мълчи науката...

Китайски учени създадоха хибрид между свиня и маймуна. 

В свински ембриони се имплантират клетки на явански макак и се получава ново същество - свинемакак или свинемаймун. 

Научният експеримент е приковал вниманието на цялото прогресивно човечество, учени и любители на науката чакат със затаен дъх развитието и резултатите. 

Тази научна новост е стъпка към следващия етап - кръстоска между човек и животно. 

Човечеството явно преодолява мистичния си страх от тези клонове на науката и развитието им. Все по-рядко и слабо се чуват гласове от типа: "Да не се месим в Божиите работи!"

Така или иначе, човекът се е намесил в Божиите работи отдавна, като най-напред е изобретил понятието за Бог. 

Разбира се, дори Бойко Борисов с неговото бабешко религиозно образование ще ви каже, че нищо не става без Божията помощ. 

Сиреч всичко в тоя живот, дори работата на китайските учени, пак си е Божа работа - въпреки че те примерно може да са атеисти или будисти, или тайни последователи на Фалун Дафа. Защото това културно-религиозно течение е забранено в Китай, последователите му са репресирани и техни представители твърдят, че техни хора се отвличат от китайското правителство и с някои от тях се правят ужасяващи научни експерименти.

Но така е то - и първите християни са ги преследвали и са хранили лъвовете с тях. И малцина са оцелявали в ямата с лъвовете като адаша на Дани Кирилов - пророк Даниил. Него го бутнали при лъвовете заради християнщина - но лъвовете не го изяли и той доживял до дълбока старост, бил почитан, цар Дарий му дал да управлява една трета от държавата. Данито спасил от несправедлив съд Сузана от оная история със Сузана и старците и т.н. Но науката не може да каже по каква конкретно причина пророкът останал жив при гладните лъвове.

Затова се връщаме обратно по отклонението, изоставяме религиозната мистика и се хващаме с научната конкретика. 

В нехуманни (от наша гледна точка) общества науката понякога получава възможност да галопира бясно напред - примерно при нацистите също се правели страховити научни експерименти с хора, но известният доктор Менгеле освен безпримерен злодей е бил в контакт с истински учени и много от експериментите му, макар безумно садистични, са дали материал за трудовете на много хора на науката. Експериментите на Менгеле в Аушвиц са съгласувани на най-високо научно ниво.

И след като извървяхме целия този печален път (Виа Долороса) на науката през вековете, стигаме до днешния ден със смущаващата научна новост за биологичния вид свинемаймун. 

Свинята е известна като едно от най-интелигентните животни на планетата Земя, маймуната пък си е жив братовчед на човека - всички знаем, че Адам и Ева са произлезли от шебеците.

Затова новото животно свинемаймун би трябвало да се развие като интелигентно същество, дай Боже, да е и по-морално и богобоязливо от това жестоко и безхаберно създание човека, дето не ще дори Грета Тумберг да послуша, пък да престане да цапа и мърля планетата!

А на нашите научни приятели от Китай ще кажем само, че у нас, в България, съществува много по-смел хибрид. 

Българският политически гений създаде у нас кръстоска между свиня, тиква и цаца - и този хибрид овладя политическия процес за дълги години. Оказа се жизнен за разлика от свинемаймуните на китайците, които повечето предали Богу дух :(

Още

Комунистите смазвали Борисов психически и със свинска мас

04.10.2020

Г-н БАЛЕВ

6727 9
Статукво и статиквеник

28.08.2020

Г-н БАЛЕВ

2585 6
Откриха най-черното животно в океана

18.07.2020

1509