Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Сглобката: Путин и Зеленски да се учат на джентълменство от нас!

Толкова сме различни и все пак намираме общ език и приоритети - гордеят се ротационерите

Pixabay

В СЪРЦЕТО НА РОТАЦИЯТА
След поредният изтощителен кръг от ротационните преговори конкретни резултати черно на бяло няма, но оптимизмът и конструктивният диалог видимо надделяват. Независимо дали ще подпишат меморандум, споразумение, съглашение, конвенция или брошура на Била - работата ще стане! А не като в окупираните изконно руско-украински суржик-територии, където двата братски народа не спират да се избиват. :(
А за подробности на ротацията - кой да е най-външен министър, кой да вземе регулаторите и бухалките, кой да номинира чуждите министри и т.н. - джентълмени са, ще се разберат. 
Лидерите на Сглобката дори възнамеряват да предложат българския модел за решаване на противоречия, давайки се за пример на Зеленски и Путин. 
Кирил Петков въпреки жестоката умора и езиковата бариера коментира развълнувано решението на Сглобката да се даде за положителен пример на света. 
"Представяте ли си какви джентълмени сме всички ние всъщност, след като не можем да се понасяме, имаме съвсем различен морал и курелативизъм, а все пак работим заедно за България! Спорим, късаме ризи, ядосваме се, овладяваме се, то са мазни борби, мазни кафета, свинска мас, екстра върджин, пица с Кристалина Георгиева, хайвер, сланина, мусака, ъъъъ..." - огладня и си забрави мисълта Петков, но Генерал Наско му помогна с измъкване от сложната алегория. 
"Може да сме мазни, но сме джентълмени и отговорността ни към България е по-силна от разногласията по въпроса кого как да изперем, без да се много изложим. Мазни джентълмени за европейско развитие на България. Това е същността и смисълът на некоалицията" - изтъква генералът, макар че и той като Бойко Борисов всъщност вече не е генерал. Защото в тия служби, където двамата бяха генерали, преди години се проведе операция по девоенизация, каквато впрочем трябва да се проведе и в окупираните суржик-територии!
Борисов не участва телом в преговорите, но духом се раздира от всички сложни чувства, които предизвиква в него ротацията. 
Той привика Мисирника в Зайчарника си, строи журналисточеското тяло и започна да прави физиономии, редувайки крайни състояния - радост, мъка, ярост, смирение, готовност за диалог и гововност за гмуркане в аутистичния спектър. 
Журналистите го разбраха и се пръснаха като подгонени eurдечки, записаха подробни репортажи и събраха експертни анализи за Борисовия начин на изразяване на политическите му чувства. 
"С поредицата си от мимики Борисов ни дава знак и отправя послание. Той вече достига до мъдростта на Доган и Настрадин Ходжа, той се изразява с неизречени притчи и символи - обясни Кавалерия Велева. - С мимиките си Борисов ни казва: в Украйна е сложно, тук също е сложно, ала намираме начин да глътнем егото, като се гълта бастун, и да работим за България" - преведе Велева.
"Там където Борисов изразява с лицето си печал и нещо далечно, той си припомня Пътната карта и сърцето му става на сплескани теменужки" - обясни още Велева. 
Г-н Пеевски също оцени положително хода на преговорите, въпреки че не участва в тях и не му докладват в реално време. 
Хомо Корпулентис Феноменис Магнитис Конституциус не участва и в управлението като цяло, но е част от широката Сглобка на интуиционисткото размито конституционно мнозинство.*
"Доволен съм от момчетата и момичетата, ротацията ще стане, то това не е КТБ, че да се продъни! Сега трябва и световните политици да си свършат работата. Зеленски и Путин могат само да се учат от нас. И дано се поучат! Щом аз мога да сложа в скута си Христо Иванов, и Путин може да направи такъв компромис в името на мира!" - спокойно гледа в бъдещето този. 
______
* Интуиционистките размити множества са базисно понятие за развитието на изкуствения интелект. 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата