Quantcast

Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Q-Пейкин се майтапел с референдума - било политическа балтия

Колкото синът му раздавал шамари, толкова и националното допитване ще "спаси" лева

Символ на фашизма са фасциите (сноп пръчки) с привързана към тях балтия. Фасциите символизират единството, а балтията - реда и твърдата ръка. Но това сме го писали в друга лекция.

ЗВЪННЕ И ОФЕЙКА

След признанието, че разказът за балтиите на сина му е художествена измислица, повелителят на варненските фантазьори Капитан Q-Пейкин сподели, че и референдумът за еврото бил подобна широкомащабна смешка, създадена за хайп, демагогия и настроение. 

Капитанът записа обръщение само до нашите читатели, защото неговите последователи не го разбирали. 

"Референдума го правя за хайп, това е чиста политическа балтия. Знаете ли какво е хайп? - попита Q-Пейкин и сам обясни. - Това е такова, да ти се вдигне хайпът, то е нещо като да ти се вдигне харизмата и да печелиш последователи в ТикТок. Това е на руски, аз напоследък го понаучих, че е много труден език. Абе хайпът си е чистейший трэш, казано на чист руски тиктокерски" - малко се заплете в модерната терминологорея полиглотът.

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов обяви вчера, че неговият син е участвал в групов бой със свои съученици, които не са били съгласни с провеждането на референдум дали България да приеме еврото.

"Колкото синът ми е раздавал балтии, толкова и референдумът ми ще "спаси" националната ни валута - продължи с откровенията Капитан Q-Пейкин. - Тя валутата ни отдавна е спасена, малко след Виденов, като оплеска нещата и доларът беше 3000 лв. Хората тогава ни вързаха с валутен борд към дойче марката, после автоматично и към еврото. Но какъв смисъл има да се обяснява това на прости хора? Какво ще спечеля от това? Нищо! Умните сами ще се ориентират, а глупавите овце може да ги спаси само добър пастир, както е казал Александър Сергеевич Путин: ...их должно резать или стричь! Наследство их из рода в роды - ярмо с гремушками да бич! Това си го копирах от интернет, че руският наистина е много труден, признавам си, много не го схващам, ама сякаш е нещо като "Гергьовден" на Христо Ботев, там нещо, че народът е добитък, те поетите са го казали много добре. Народът иска да обича някой, който да му приказва али-бали по ТикТок и да звучи гордо. Ама това е до време, затова трябва да се действа. Референдуми, балтии, простотии. Днеска сме тука, утре сме на бунището на историята, както е казал Маркс" - обективно преценява историкът Q-Пейкин. 

"Любовта е кат копейка, дрънне, звънне и офейка. Сега ако не се напечелим... Вчера бе рано, утре ще бъде късно! Ако сте обърнали внимание, въпросите за референдума са написани с усмивчици, с едва доловим хумор, като разказа за балтиите на сина ми. Той не е такова момче, пада си малко интелектуалец, не е катил. И референдумът ми не е някакъв разрушител на европейското статукво. Приемането ни в Еврозоната не зависи от желанието на шепа копейки, а от готовността и степента ни на интеграция. На референдума това му е хубавото, че хем нищо няма да последва от него, хем ще остане като повод за крясъци и демагогия. Аз да не съм по-малък демагог от Слави!..." - ревнува овчия електорат Q-Пейкин.

Още по темата