Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Пригожин охранява прожекциите на "Близо"

Който пречи на кинопрожекциите и свободната любов, ще ми яде кувалдата! - заканва се Пригожин на местните фашизоиди.

ПИСНА МИ, ОТИВАМ СИ НА СЕЛО! 

Собственикът на Частната военна компания "Вагнер" Евгений Пригожин не просто обърна палачинката и се конфронтира с кого ли не в Русия, ами се отказа и от фашистката идеология. 

Богатирът, канибал и готвач, преминал по бойните пътеки на Сирия, Африка, Донбас, Бахмут и Белгородщината, видя, че оправия в Руската федерация няма, пък и се умори от войната. Затова заряза всичко в Руския свят и си промени възгледите радикално - реши да защитава либералните ценности. След това се метна с най-верните си бойни другари на малък кораб, премина успешно Черно море и акостира във Варна, точно когато във Фестивалния комплекс растеше напрежението покрай провалената прожекция на филма "Близо". 

За този филм се сблъскват две различни гледища на хората, които не са го гледали. 

Псевдопатриотични и консервативни кръгове крещят на висок глас, че филмът пропагандира хомоеротика между малолетни.

Малцината гледали филма твърдят, че това описание е злонамерено изопачаващо и филмът е за съвсем друго. 

Либерално настроени хора пък искат да го гледат и да преценят сами какво точно показва и разказва филмът, но хулиганстващите им опоненти провалят прожекциите, а във Варна се стигна и до физически сблъсъци. 

Това положение на нещата възмути новоизпечения пазител на либералните ценности Пригожин и той се закле да охранява с хората си всяка следваща прожекция на "Близо", макар че и той не е гледал филма. 

"Чух, че имало нежни момченца на 13 години във филма и затова фашизоидите в България се възпаляват. Че какво като се любят момченцата, при нас във "Вагнер" това са нормални работи, даже и с по-малки деца. Любви все возрасты покорны, както е казал Пушкин!" - чул-недочул и невидял, принципно защитава правото на свободния избор Пригожин. 

"Писнало ми е от фашисти и хомофоби - омерзен е Пригожин. - Моят смъртен враг Рамзан Кадиров също преследва жестоко хомосексуалистите в Чечня. Така повече не може, в цивилизована Европа това е недопустимо! Варна ще бъде чиста от хомофобия, ще ги разпилея тия копейки и псевдорусофили, дето и руски не знаят, и в политиката са пълни примитиви, и от изкуство не разбират! Максим Горки е казал, че привличането между мъже е най-естественото нещо на света!" - готви се да защитава с оръжие в ръка новата си кауза Евгений Викторович. 

Още по темата