facebook
twitter

После

Прелет над печата

Победената анорексия

531

"След папата идва "Фолксваген", писа "Стандарт" преди десетина дни, но "Фолксваген" рекоха, че не били Хитлер и още нямат "окончателно решение". "Окончателното решение" на еврейския въпрос е термин на нацистката пропаганда - обясняваме за по-младите читатели, за които уточняваме, че "Фолксваген" буквално не са казали нищо за Хитлер. Вече всеки майтап трябва да се обяснява, за да не стават грешки и да се окаже, че си целунал някого насила. 

"Фолксваген" може и да не идва или поне няма да си кажат веднага, може би, защото не искат да участват в българските избори. 

Но да не е сал един "Фолксваген"! "Шасита на БМВ ще се правят в Шумен", ликува "24 часа" върху снимка на премиера, който пак се слива с народа, но не прави агитация с държавни средства. Конкретно на този фотос в "24 часа" - премиерът е прегърнал момче с тениска: "Аз преборих анорексията". Тук волно или неволно редакторът е съставил разкошно послание за политиката на ГЕРБ. Това може да е техен партиен лозунг: АЗ ПРЕБОРИХ АНОРЕКСИЯТА! Да обясняваме ли и тоя майтап, или този е по-хубав без разяснение?

Понеже сме пуристи и предпочитаме Дядо Добри пред голите жени, първо видяхме 3-а стр. на "Телеграф" с голата мома, после видяхме и Дядо Добри на 1-а стр. На голата мома е сложен текст: "Дано го хвана". Първо помислихме, че това е някаква съпричастност с полицията, която повече от 10 дни с огромен ресурс издирва опасен въоръжен престъпник, който първо застреля жена си, а докато го издирват, гръмна и третия си братовчед. Друга била референцията на "Телеграф" - български ловци на автографи дебнели Силвестър Сталоун за автограф и голишарчето им пожелава успех.

А за успеха на полицейската операция послание отправя "24 часа": "Полицейско куче откри следа от Стоян Зайков. На 6 км от дома му намериха разглобена пушка и патрони".

Днеска пушка, утре с повече късмет може да го намерят и него самия - умрял. 

1

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Бонус - фалос

17.07.2019

156
Сакън

12.07.2019

644
Етиката и евриката
Етиката и евриката

10.07.2019

426

Коментари

Миряна Б.

Кадры решают все. Й. В. Сталин. Кадрите в МВР са годни за регулиране на уличното движение, не и за разследване на убийства още от времето на Цвъцо. Вижте им физиономиите - албум на Ломброзо. Кучетата им са по-интелигентни от тях.

Влез или се регистрирай за да коментираш

×