Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Конфискуваха БФС, НАП го продава с колите на пияните шофьори

Илияна Раева и група безработни футболисти събраха пари да наддават на търга

Всички на Женския пазар са предупредени, че Боби Михайлов ще се опита да наддава на търга, дегизиран като Братовчеда Ит.
Всички на Женския пазар са предупредени, че Боби Михайлов ще се опита да наддава на търга, дегизиран като Братовчеда Ит.

ЖЕНСКИЯ ПАЗАР
 

След като НАП започна да продава автомобили, конфискувани от пияни нойзита, стана ясно, че Сглобката не е бездействала и по футболните въпроси, които толкова разтревожиха обществото. 

Като видели, че няма оправия с Боби Михайлов, формално и неформално управляващите решили да конфискуват и БФС, както се конфискуват колите на пияни и дрогирани шофьори.

Хора с влияние в съда и по други независими институции лобирали дискретно, така че БФС бил отнет в полза на държавата по най-бързата процедура. 

И сега заедно с МПС-та на пияни водачи на тезгяха е изкаран и БФС. Търгът ще се проведе на Женския пазар тази вечер, точно в полунощ, като интерес са проявили много хора. Очаква се да стане истински екшън в наддаването, като единственият проблем на потенциалните купувачи е, че парите задължително трябва да минат по банков път и да няма проблеми с произхода им. 

То с какви да е пари всеки може - вадиш от чекмеджето, изповядваш сделката на под 10 000 лв., думкаш ги в брой, биете си ръцете с продавача и готово! Ама в НАП са против тия работи и с тях сделките са на реални цени с редовни пари. Но кой изкарва редовни пари в днешно време!  

Вътрешният министър призна, че лично е участвал в акцията по конфискуването на БФС и се гордее с това, което са направили. Било доста опасно, защото Боби Михайлов по време на акцията изпаднал в транс, подскачал, клякал, ръкомахал и крещял като в бойния танц хака. 

Но с няколко заблуждаващи движения полицаите успели да му направят айрол със загуба на равновесие. В този момент Михайлов паднал в обятията на двама полицаи, а вътрешният министър и съдът извършили конфискацията на БФС. 

Гавра с кючек майстора Боби Михайлов в „Пълна лудница” | НОВИНИ И АНАЛИЗИ
Национальная сборная Новой Зеландии по регби «Олл Блэкс» исполняет хаку «Ка-матэ». Игра против Франции, 2006
Хака - новозеландски боен танц. 

***

"Правят се на мармалад и се качват да управляват, големи бели стават точно с такива водачи - разказа министър Калин Стоянов на журналистите край Лъвов мост. - После питаме защо няма превенция. Ето, сега действаме превантивно! Боби Михайлов управлява БФС от 19 години и ние спешно се намесихме със специална операция, преди да е станала някоя трагедия" - доволен е министърът, който днес е човек на Бойко Борисов, утре ще е на Кирил Петков, а в неделя - на Деница Сачева.

***

Участие в търга зза БФС вече са заявили група безработни футболисти с големи възможности, срещу които ще наддават Илияна Раева, Спас Русев, Виктория Капитонова и Цончо Ганев, който искал да има стадион, да си плюе на него. 

За Боби Михайлов постъпила информация в МВР, че може да се появи на търга дегизиран като Братовчеда Итт - косматия роднина на Гомес и Фестър от Семейство Адамс. Всички на Женския пазар са предупредени да проявят бдителност. 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата