Quantcast

Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Гешев и Милена: Сатанистите не успяха с Enter, пробват с Cancel!

Бившият главен прокурор и рок иконата пеят против клавиатур-културата

Само да не ми парадират, щото ще им го клавиаТура!

НЕ НА CANCEL КУЛТУРАТА!

ДОЛУ ENTER КУЛТУРАТА!

СМЪРТ НА DELETE КУЛТУРАТА!

Бившият главен прокурор и рок легендата Милена Славова се оказаха в един отбор като жертви на кенсъл-ентър-делийт-клавиатур-културата, като Гешев кавалерски защити Грандамата българския рок и Цветята от края на 80-те. Гешев призова да подкрепим рок-лъвицата, ако трябва и с очевидни фейкове, измишльотини и алтернативни факти.

"Милена е много умна жена, главата ѝ е тенджера под налягане - удивен е Гешев от температурата и атмосферите. - И точно това не могат да понесат розовите фашисти, конниците на неомарксизма, неотроцкизма, неомаоизма и кенсъл-културната революция. Нейният интелект ги потиска, но никой не им е обещавал, че ще е лесно". 

***
За тези с късата памет припомняме: в дните около покушението и детронирането на Гешев последният, според собствените му разкази, бил заплашван от неизвестно лице с натискане на Enter, но прокурорът не се уплашил дори от Delete, макар че го произнесе "дилейт". 

Тогава анонимният заплашвач написал на хвърчащо листче: "Всяка приказка си има край... Затова те моля, иди си с мир до десет часа сутринта в понеделник, за да не натисна един Enter”. 

Гешев тогава даваше дълги пресконференции, защото още беше главен прокурор и му обръщаха внимание. И на една от тези пресконференции той отговори задочно на душманина си: "Да натиска каквото иска. Ентер, дилейт, плюс, минус. Аз съм мъж от македонския край, сбъркали са политическия тайминг!" 

***

Пред вашия репортер Гешев и Милена бяха пределно откровени и разкриха, че в рок средите има много повече милиционерски манталитет, отколкото бихме допуснали. 

"Трябва да се забрани чалгата и пошлата музика. А критерият за пошлост е много точен и ясен. Моята музика и тази на моите приятели е стойностна, другата е пошла" - обяснява простичко Милена. 

"Ето това е милиционерско мислене пар екселансиус" - изрази се изискано Гешев, отново подкрепяйки потискащо умната Милена. 

"На Запад рокът е музика на разврата и покварата, у нас не е така, засега! - продължи Милена. - Аз това го разбрах по трудния начин, като живях в една от столиците на глобалния леш Лондон. Затова се върнах в моята родина, в лоното на нормалността. Но какво намерих тук? Алкохолизъм, корупция и разврат. Секс, наркотици и рокендрол. Тоест рокендролът е хубаво нещо, ама трябва да се регулира, не да се оставя на самотек, с извинение. Защото слугите на Сатаната завземат територията на нашето бездействие. Това е война, а във войната не бива да изпускаш инициативата! Залогът е твърде висок, става дума за НАШИТЕ деца" - все по-интелектуална става някогашната щракалка без граници.  

Милена сподели само пред читателите на "Фейк бюлетин", че копнее да се снима с живи ДС-академици от третата възраст, като обещава да позира само по нашийник. 

***

В края на разговора ни Гешев си направи самооценка и като как върви политическата му кариера. 

"Ако сега участвам на избори, ще взема половин процент. Ама ако се сдобря с Пеевски, той ще ми пресипе поне 3 и половина. Засега успешно се справям със задачата всяка моя публикация да прилича на нелепа шега. Това се нарича криндж-хайп, прайм се на луд, шефе!" - спокойно гледа в бъдещето тоя. 

Още по темата