Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Евгени Нинджев запя в хора на Руската църква

За по-високите ноти колегите му го настъпвали и той почвал да квичи

10 Ноем. 2023
С тихи стъпки, остър меч...
Pixabay
С тихи стъпки, остър меч...

ЖЪЛТАТА ГОСТЕНКА НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА
Светският лъв и тиха стъпка Евгени Нинджев, който твърди за себе си, че е лорд и не е руски агент, влезе в хора на Руската църква, която строгата амбасадорка и надзирателка Мутрофанова отвори днес. 
Нинджев отдавна се изявява като певец, като досега е известен с авторски композиции, в които се изобразява като нещо средно между Лили Иванова, Емил Димитров и Елтън Джон. 
Макар че не е милиционер, а нинджа, Евгени естествено дискретно слухти и докладва на три места за атмосферата в Руската църква. 
Хористът Нинджев (заедно с всички останали) има задължение, докато пее, да се ослушва за политически вицове и пораженчески фейкове за руската армия. 
Нинджев, разбира се, бързо се ориентирал кой с кого има специални оперативни отношения в хора на нинджите-херувими, като завъртял и той няколко интриги, но точно толкова неприятни, колкото да не го изгонят. 
По време на самите песнопения хористът нинджа-херувим Евгени открил, че се затруднява с някои височини, затова измислили с другите тихи стъпки адски ефективна система. На трудните пасажи с високи тонове съседите на Нинджев в хоровата редичка го настъпвали по някои части, при което той почвал да квичи над петолинието, задоволявайки и най-претенциозната ВИПравославна публика. 
Новият предстоятел на църквата - врял и кипял православен чекист, много харесал груповата динамика, завихрена от Нинджев в миниобществото на църковните хористи и обещал да му ходатайства за повишение, ако Нинджев му доведе някое по-засукано.
***
Като сряза лентата на новоотворената църква, строгата амбасадорка Мутрофанова заплаши българските власти, че ако изгонят и новия предстоятел на Руската църква, на негово място РПЦ ще праща всеки път все по-радикален свещеник, докато стигнат до някой като Рамзан Кадиров или пияния Медведев. 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата