facebook
twitter

После

Има такъв чорбаджия!

Двама кандидати - една цел

493

Тук, на тази страница, пробутваме една теза, която срещаше яростна критика и отрицание. 

Тезата ни е, че Йорданка Фандъкова и Мая Манолова са от една листа - и двете са кандидати на Бойко Борисов. 

Не е вярно това и нещо сме се объркали - казват някои читатели. 

Ние, разбира се, и например може и да не сме прави, обаче премиерът Борисов фактически се представи като повелител и съдържател на тези две мили руси и самостоятелни жени. 

Само "на тъгъдък", ако минем през изказването му, ще видим, че той съвсем открито представя Мая Манолова като човек, с когото е в тясно сътрудничество. 

Няма нужда да цитираме всичко - той си говори за нея, както си говори и за своите пиленца - помагал й бил, даже повече, отколкото на Фандъкова; не позволил на ГЕРБ да отмъщава на Мая Манолова "заради Костинброд" и т.н., и т.н. 

Това е поредната фигура, която Борисов е преценил като солиден съперник, който си струва да приобщи към себе си, за да не му прави номера. 

По същия начин бяха приобщени Тома Биков, Антон Тодоров и други, на които им намират занимания в полза на ГЕРБ, защото по-добре да дадеш на някого да ти свърши работа, отколкото да ти прави мръсотии. Е, Антон Тодоров пуска от време на време по някоя умерена гадорийка за Мая Манолова, но като за него - дори е твърде внимателен, така че по-скоро вярваме на тезата, че Рицарят на гигантския образ и Кавалер на жълтата тиква ББ е защитил дамата Манолова, както защитава своите си дами. 

И ако Мая Манолова стане кмет, тя ще заслужи същото кавалерско отношение, което има Борисов към жените си - щото жените, които работят за него, са си негови, той така ги третира: заминавай в телевизията, Мендо, пък като не щеш в телевизията, ходи си в Пловдив! 

После евентуално се смилява и дава да му целунеш ръка. 

Има такава държава и има такъв чорбаджия! 

Все още няма коментари

Още

За инвалидните колички и десните партньори на Манолова
Борисов ще "помоли" групата си да се включи в комисията за БНР

20.09.2019

1888 12
Десни умуват тактиката при загуба на първи тур

20.09.2019

Диян Иванов

1161 8

Влез или се регистрирай за да коментираш

×