Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Българският чатбот открадна бизнеса на Пепи Еврото

Проектът с изкуствения бг-интелект бил задвижен с невронна мрежа в главата на Гошо от Почивка

GP даде тласък на българския GPT.
Facebook / Гошо от Почивка
GP даде тласък на българския GPT.

НАШТО ГАРДЖИ ПИ ТИ
Новият български чатбот GTP може и да прилича на старите, но това го мислят само естествено ограничените. Със своята работа още в първите дни на съществуването си българският изкуствен интелект доказа, че е много по-напред с материала от всички други джипитита - Бг GPT открадна бизнеса на Пепи Еврото и го докара до просешка тояга. Заради действията на бг-бота, бившият всесилен бизнесмен и ръководител на Околосъдебната система днес е дотолкова оголял и изпаднал в клетост, че дори кварталните батки не се страхуват от него, а Пеевски, Борисов и Сарафов не го познават и никога не са го познавали.
Българският изкуствен интелект, създаден в Силиконовия инсайт под Полите на Витоша, е нещо повече от всичко подобно, което светът е виждал - освен че унищожава работни места, както правят и другите интелекти, нашият е обучен също да прави схеми за натиск, шантаж, изнудване, връзки със съдебната система посредством обръчи от Околосъдебната система и други специфични дейности - всичко това, което сме виждали да го правят мутро-милиционери с пълен прокуратурски съпорт. 
Част от обучението на българския чатбот премина в базата данни на Югозападния университет, от който ботът само за няколко минути се сдоби с диплома за йорист, не по-лоша от тази на Хомо Корпулентис Конституциус или кой да е възпитаник на тази магнауреста йоридическа школа. 
След това ръководителите на българския интелект заложили в моделите му на обучение алгоритми, които да систематизират цялото теоретично познание за българската Околосъдебна система, така че ботът да надгради схемите и да се ползва в борбата срещу лошите. 
Първата жертва на бота е Пепи Еврото - и той проклина деня, в който се е зародил бг-ботът. Българският бот-интелект, който разтърси света на техниката и криминалистиката, след като за броени дни успя с камъните на Пепи Еврото да довърши Пепи Еврото. 
Горкият бивш топ-опрасквач и повелител на Джуджетата сега обикаля немил-недраг и разказва по кръчмите как е щял да вкара България в Еврозоната, но зли хора и бот-мутанти му попречили. Така клетникът си изпросва по някой таратор с мастика от любители на криндж и пиянски брътвежи. 
Създателите на бота са много доволни, че помагат за просперитета на България и са убедени, че няма опасност ботът да почне да краде бизнеси и от добрите, защото в базисното обучение на хайтекчето е вложен и 600 терабайта морал. 
***
Тайната на успеха на българския чатбот се крие и в още един напълно неизвестен и невероятен факт. 
Част от мисловните модели на GPT са заимствани от GP - световната знаменитост Гошо от Почивка. 
Гошо от Почивка е най-радикалният и безмилостен гангста рапър на Иберийския и Балканския полуостров. Учените от Силиконовия инсайт отдавна забелязали, че мозъкът на Гошо от Почивка спонтанно произвежда модели на интуиционистки размити множества, които могат да взаимодействат с изкуствения интелект - и така научният пробив бил направен. Фактически песните на GP са произведение на биологическо GPT и това отваря немислими доскоро научни хоризонти. Но откритието е толкова голямо, че дори не може да се обясни с прости думи на прости хора. 
"Тия стотици милиони не сме ги инвестирали ей тъй, да си играем на хайтек с готови пари!" - съобщи източник от Силиконовата пазва на българската наука и потъна в неизвестност. 

ПРАВЯ ПЕСЕН И ВИДЕО КЛИП ПО ПОРЪЧКА ЕДНА ПЕСЕН Е 20 ЕВРО - [ СТАВАТ ДО 2 ДЕНА ]ПЕСЕН СЪС ВИДЕО КЛИП Е 50 ЕВРО - [ СТАВАТ ДО 2 ДЕНА ]НАЧИНИ НА ПЛАЩАН...

 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата