facebook
twitter

После

Шаячна правда

Бойко пак рути комунистите

1175

Покрай жилищно-битовия въпрос на Цветанов Бойко Борисов превключи на сериозен режим - пак да громи "комунистите", макар че... 

Я наистина да припомним някои реалии. 

- Бойко Борисов напуска МВР със скандал, когато съставът по закон се деполитизира - преди това всички са били членове на БКП. Самият Борисов откровено е разказвал как се възмутил - "довчера бяхме комунисти" - и напуснал любимата система на МВР. 

- Бойко Борисов, пак по собствени признания, одобрява "целите, но не и методите на Възродителния процес"

- Бойко Борисов честно е декларирал неведнъж, че "това, което (комунистическият лидер) Тодор Живков е построил, ние не можем да го боядиШаме". 

Край на ретроспекцията, следва малък пасаж от актуалните му ерупции в Брюксел.

***

ББ (строго, омерзено): Колко много семейства, интелигенцията, цвета на България - сочат го с пръст, че бил буржоа! А те какви са били червената буржоазия след 1945 г.? Кои беха най-хубавите жилища в България? Кой живееше на "Позитано", кой живееше на "Оборище", кой живееше в най-скъпите, най-хубавите квартали - "Лозенец", "Изток", "ЧЕРВЕНА АРМИЯ"??! (Това е стадион. Имаше квартал "Червена звезда", б.р.) Кой?!?!?! Родителите на сегашните права за демокрация! Докато ние в село Банкя ни казваха - "английски не треа се учи, това е буржоазна работа". И че мерцедесът не е хубав, щото кофти двигател - това го казваше партийният ми секретар и винаги го давам за пример. Ладата изглеждала по-грозна, но на мерцедеса му кофти двигателят. И ние всички слушаме и викаме - брех! Гледаме - не е така. А министърът - нашият министър на вътрешните работи, с (мерцедес) 500 SEL, "пура" (популярно название на модел мерцедес, б.р.). И до него - нашите лади и москвичи. Партийният секретар вика - Бойо, кофти му е двигателят! Даже мисля, че е жив и здрав, Радев се казва, охрана е в Археологическия музей. После аз му викам - добре бе, как ти дойде на акъла, като го гледаш тоя мерцедес, това да кажеш. Той ми вика - е, кво да кажа? Ние подритваме гумата и викаме - еее, тоя е хубав. 

5

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

А вие защо маймунизирахте!

16.10.2019

868
Дипломат - това звучи евтино

22.08.2019

ЛЮДМИЛ ИЛИЕВ

5256 22
Вицепремиерът Марияна Николова поема и киберсигурността

20.08.2019

1522 14

Коментари

Миряна Б.

 

 

айде сега дъртият любител на порно филмите и женските баджаци ще реди листата на Герб! Дали няма да наложи Фандъкова? Едва ли. Тя му даде да й гали панталона само веднъж. Ще да си е набелязал някоя по-дашна от СДС. Не ги познавам, но все ще му намерят нещичко. Бойко като уреди и Лилето на избираемо място, дъртакът ще се погрижи да организира луксозен бардак в европарламента. Бай Жозеф, който хайли лайкли е обвинявал Путин в намеса на американските президентски избори.  - 

Миряна Б.

Бойко лъже като дърт циганин за улица "Позитано" Никога не е била като "Оборище" и уличките в Лозенец. Странно, пропуснал е булевард "Руски". Хем знае, че тук живея примерно аз, дъщеря на върли комунисти, че и баща ми министър. Ужас. Явно заслужавам да ме прати в Белене! Спасява ме единствено отсъствието на "Мерцедес" в  притежанията ми. А баща ми имаше само служебна "Чайка". Дори и за апартамента плащахме наем на БОДК. Вила - отнюд.

 

Обичам си булеварда с лиричния ритъм. Спомням си, че когато Софиянски беше кмет, обявиха Мишката Белчев за почетен гражданин на София. За авторката на текста не мъцнаха. Сигурно заради твърдението в песента, че на руски започва денят! 

wreckage
снимка на wreckage

проблемът на Боко е темпорален. Когато дрънка кво били имали комунистите, Боко рисува ено приказно минало. А когато цецо по един миризлиф начин си купува крайно джиджен апартамент, тая операция се извършва ф настоящето, ф реално време.

 

Не знам кво му носи сравнението между двете времена, освен ако не е решил да махне тва, което цецо има като глава.

buratinob

Баси комунягите!

30 години ги рутиме, а те все непоклатими.

Май проблемът не е у тях , а у нас нефелните бутачи.

mi6osp.

Борисов започна много практично поредното рутене на комунистите- сготви готвилия се да го замести като премиер  на "Цветанов печен на апартамент".

Сега, с най-сериозно и съчувствено изражение на лицето, ще подкрепя политически унищожения Цветанов да се оправдава, като му се смее наум.

Защото знае, че няма да има отваряне на архивите и осветяване на доносниците. 

 

Влез или се регистрирай за да коментираш

×