Quantcast

Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

ББ: Уморих се да ви пазя от комунистите, оправяйте се!

Борисов сподели само пред нашата медия, че изборната нощ ял насън шамари от 17-годишния Ленин.

HALLOWEEN STYLE
Бившият премиер и лидер в полуразглобка Бойко Борисов днес се почувства уморен и ни помоли да предадем на народа, че вече няма да го пази от комунистите. 
На Борисов, от една страна, Ваня Григорова му направила добро впечатление като жена, от друга страна, осъзнал, че пещерният антикомунизъм е изживян исторически период. 
"Знам, че още има българи, които още кълват на антикомунистическа риторика и обичат да борим комунизма. Ама то се видя и с Вили Ликов, от това процентите растат колкото на Копейкин моливчето. Боренето на комунизма днес има електорална тежест колкото женска гиричка. Да бориш комуниста е малко като да бориш джендъра, ама ретро. Не можем вечно да се противопоставяме, виждате какво става в Израел и Палестина" - изложи тезисите си хаджи-чорбаджи Бойко във внезапна пресконференция, на която никой не можа да дойде навреме, освен нашата медия, защото случайно бяхме наблизо. 
Борисов сподели също, че усещал известна неблагодарност у българите. 
"Толкова години пазих българите от комунистите и каква файда? Едно амортизирано чекмедже и пропиляна младост. В политиката влязох напет харизматик, тенисист, фукльо и футбольольо, сега съм стар, уморен и съсипан в личния си живот. Чекмеджето не е цел, а средство. Винаги съм бил като Исус и като Ленин: раздай всичко свое на Народа, отдай се на хората! Това са новите и старите завети, и трето, и пето" - мъдро загатна теософът чекмеджи-Бойко, но реши да не дълбае в тая галерия на мозъка си.  
В последната част от аргументацията си бастунджи Бойко сподели, че за решението му да изостави дългогодишната борба с антикомунизма способствала свръхестествена поява на Владимир Ленин в сънищата му след трескавата изборна нощ и смутното време на тиквения празник с всички вещици и светии. 
Ленин първоначално се явил пред Бойко в образа на Тошко Йорданов с темето на Хекимян. Лицето на хибридния образ се изменило, брадичката му се изнесла напред и той се превърнал в 17-годишния Ленин, който ужким тръгнал да играе тенис, а всъщност развъртял шамари на Бойко Борисов, повтаряйки: "Така нема да се разбереме. Мы пойдем другим путем. И таким путем, и онаким путем", като същевременно му нанасял форхенди и бекхенди.  
Ленин разкритикувал остро Борисов. 
"Каза ми, че не използвам популистическия си талант пълноценно и вместо да боря комунистите, да бях събрал някой лев данъци от Лукойл. Събудих се и ми стана тъжно, отворих си чекмеджето да погледам хубостта на съдържанието му и така постепенно се успокоих, но си казах, че битката с комунизма е фантомна болка на обществото ни, която трябва да се излекува, точно когато се разваля определена сглобка... Разглобно време, жребий мой проклет... Нещата не са прости. Нещата са изключително сложни, виждате какво става в Занзибар и Камчатка", поклати глава Борисов и закри пресконференцията, точно когато идваха другите бавни медии. 

Още по темата