facebook
twitter

Спорт

Младежките национали се извиниха, но един от тях се обиди

173
Гонг
Георги Йомов, Венцислав Керчев и Наско Милев (от ляво на дясно) са се запътили за изслушването пред Комисията по етика и феърплей към БФС, облечени, меко казано, неподходящо за целта.

Тримата младежки национали - Георги Йомов, Наско Милев и Венцислав Керчев, се извиниха за поведението си на летището във Франкфурт, където викаха на хора по летището да се дръпнат, докато те се забавляват, возейки се с количка. Това се случи малко след втората загуба от Люксембург, а вчера тримата бяха изслушани от Комисията по етика към БФС, която ще ги предложи за наказание на Дисциплинарната комисия.

Вместо само да се извини за постъпката си, а и за това, че публикува видеото в социалните мрежи, Йомов обясни, че е обиден, защото според някои той и другите двама са се подиграли с фланелката. Според него Люксембург има силен отбор и двете загуби не са чак толкова страшни.

"Извинихме се за постъпката. Аз съм обиден за неща, които се изрекоха по наш адрес, които не са верни. Това, което направихме, е така, но няма нищо общо с това, което казаха за нас, че не сме защитавали фланелката и сме се подиграли с нея, защото няма нищо такова. Има мачове, които много сме се борили за тази фланелка. Само за това съм обиден, за нищо друго. Не виждам защо подценяваме Люксембург", каза Йомов. 

За разлика от него другите двама просто се извиниха и обясниха, че ще им остане като обеца на ухото. "Много съжалявам и не беше достойно, защото бяхме с фланелката на националния отбор", каза още Керчев.

Все още няма коментари

Още

Младежите си знаят съперниците, но не и треньора

12.12.2018

24
Младежки национал се учи от Луиджи де Канио

16.11.2018

22
Младежки национали се изложиха и на летище в Германия

19.10.2018

475

Влез или се регистрирай за да коментираш

×