facebook
twitter

Спорт

Младежки национали се изложиха и на летище в Германия

476
БГНЕС
Георги Йомов

Срамната втора поредна загуба от Люксембург явно не впечатли част от младежките национали на България, които се изложиха и на летище във Франкфурт (Гер). Играещият за "Славия" Георги Йомов публикува в "Инстаграм" видео, на което той и още двама играчи от тима - Венцислав Керчев и Наско Милев, се возят на моторна количка и подвикват на хората да се дръпнат. На клипа се чува как един от тримата на висок глас казва "Мърдайте", а след това някой казва на възрастен мъж с риза: "Ей, риза, старши, дръпни", а това е придружено и от смях.

Йомов и Керчев, който е собственост на "Лудогорец", но играе под наем в "Ботев" (Враца), бяха титуляри срещу Люксембург, а Милев ("Витоша") влезе като резерва. Тримата явно не се притесняват особено от поражението, както и от петото място в групата от 6 отбора.

Треньорът Антони Здравков пък обясни, че отборът е играл добре срещу Люксембург: "Резултатът е лош. Като игра, превес и ситуации бяхме по-добри, но това не е оправдание. Просто не успяхме да си вкараме ситуациите. Това доведе до този резултат. Като сложим и 16-часовото пътуване до Люксембург, не стигнахме и до официалната тренировка, като сложим умората, ето негативният резултат."

Той обясни, че задачата - да се вредят футболисти от младежкия в мъжкия отбор - е изпълнена.

 
Младежите ни по футбол с втори резил след издънката срещу Люксембург

Малко след като младежите ни по футбол се изложиха срещу Люксембург, част от тях възмутиха и с поведението си. Ето какво правят Георги Йомов, Наско Милев и Венци Керчев на летището във Франкфурт...

Posted by SportLive on Wednesday, October 17, 2018
Все още няма коментари

Още

Младежите си знаят съперниците, но не и треньора

12.12.2018

24
Младежки национал се учи от Луиджи де Канио

16.11.2018

22
Младежките национали се извиниха, но един от тях се обиди

24.10.2018

173

Влез или се регистрирай за да коментираш

×