Quantcast

Медия без
политическа реклама

"Болоня" окончателно се отказа от Валентин Антов

Италианският клуб вече търси друг защитник на мястото на българския национал

05 Юли 2021
CSKA.BG
Валентин Антов от няколко дни е на лагера на "ЦСКА-София" в Австрия.

Преговорите между "ЦСКА-София" и "Болоня" за Валентин Антов окончателно са пропаднали. По информация на zerocinquantuno.it, италианският клуб се е отказал от българския национал и вече търси друг защитник на неговото място.

Антов игра като преотстъпен в "Болоня" от февруари до края на сезон 2020/21 и записа 5 мача в Серия А (от тях два - като титуляр). След това започнаха преговори между двата клуба. "ЦСКА-София" настояваше "Болоня" да активира клаузата за откупуване на играча (за 3 млн. евро). От италианска страна настояваха Антов да играе под наем при тях за още един сезон и почти бе постигнат компромис за този вариант. В крайна сметка обаче до споразумение не се стигна, а в Италия се твърди, че треньорът Синиша Михайлович е взел лично решение да не се преговаря повече за 20-годишния защитник.

Така от 2 юли Антов тренира с "ЦСКА-София" на лагера в Австрия. Той дори се появи като резерва след почивката във вчерашната контрола срещу германския втородивизионен "Вердер", загубена от българския тим с 0:1. След мача Антов заяви: "Бих искал да играя на най-високото възможно ниво, но засега искам да се подготвя и да не мисля за бъдещето."

Знае се за интерес към него от френския елитен "Реймс", както и от италиански отбори.

 

Още по темата