Медия без
политическа реклама

БГ сериали за пръв път влизат в HBO Max

02 Апр. 2024
"Под прикритие"
"Под прикритие"

Едни от най-емблематичните продукции на Българската национална телевизия – „Под прикритие“, „Вина“ и „Порталът“ – ще бъдат достъпни за потребителите на HBO Max, като за първи път български сериали ще бъдат излъчвани в световната стрийминг платформа, съобщиха от националната телевизия.

Първият сезон на „Вина“ ще бъде наличен в HBO Max на 18 април, петте сезона на „Под прикритие“ – на 25 април, а минисериалът „Порталът“ – на 2 май.

На 24 март приключи вторият сезон на „Вина“. „Под прикритие“ се завръща с шести сезон – снимките започват през лятото, а новите 12 епизода ще бъдат излъчени през 2025 г. В „Под прикритие 6“ зрителите на обществената телевизия ще видят отново едни от любимите си герои – безскрупулния престъпен бос Петър Туджаров – Джаро, в чиято роля е Михаил Билалов, както и Росен Гацов – Куката, в чийто образ се превъплъщава Мариан Вълев. Сред изненадите в новия сезон е участието на Юлиан Вергов.

През 2021 г. „Порталът“ бе включен в престижната селекция с десетте най-добри сериала, излъчени от европейски обществени медии. 6-серийната приключенска драма с криминална интрига, елементи на романтика и научна фантастика върна зрителите във времето и ги потопи в средите на музикалната естрада от 70-те години на XX век. В „Порталът“ е и последната филмова роля на незабравимата Татяна Лолова.

Последвайте ни и в google news бутон

Ключови думи:

БНТ

Още по темата