Медия без
политическа реклама

Вселената на Вещера се разширява

27 Септ. 2021
Британският актьор Хенри Кавил в ролята на Вещера.
Netflix
Британският актьор Хенри Кавил в ролята на Вещера.

Стрийминг гигантът Netflx обяви, че сериалът „Вещерът“ ще има, поне още един, трети сезон. Компанията обяви новината в официалния акаунт на филма в Twitter.

Платформата също така обяви създаването на анимационен филм и нов телевизионен сериал, базиран на света на Вещера, насочен към детската аудитория. „Вселената на нашия Вещер се разширява!“, пише в изявлението на Netflx.

Освен това компанията представи наведнъж два трейлъра за втория сезон на „Вещерът“. Обявената премиерна дата на втория сезон е 17 декември.

По -рано стана известно, че звездата на сериала е пострадала на снимачната площадка. 37-годишният актьор в главната роля Хенри Кавил е наранил крака си, докато работел на шест метра височина с предпазни колани. За да се възстанови от контузията си, се наложило  временно да прекрати участието си в снимките.

„Вещерът“  е един от най-популярните сериали, произведен от Netflix.  Той е базиран на фентъзи сагата на полския писател Анджей Сапковски. Главните роли се изпълняват от Хенри Кавил, Фрея Алън и Аня Чалотра.

THE WITCHER Season 2 Trailer (2021) Henry Cavill© 2021 - Netflix

 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата

АНКЕТА "СЕГА"

Колко медала ще спечели България на олимпийските игри в Париж 2024?