Медия без
политическа реклама

Роби Уилямс разкрива пороците си в документален филм

Певецът обещава да разкаже открито за годините в плен на дрогата, алкохола и храната

03 Окт. 2022
Роби Уилямс и съпругата му Айда Фийлд имат 4 деца.
ЕРА/БГНЕС
Роби Уилямс и съпругата му Айда Фийлд имат 4 деца.

Роби Уилямс обеща „много секс и наркотици“ в бъдещия документален филм за живота му. 48-годишният британски певец сподели пред Daily Mail подробности за предстоящата продукция на Netflix, снимките за която все още не са започнали, но щели да протекат без каквито и да било ограничения.

„Филмът ще бъде пълен със секс, наркотици и психични заболявания. Никакви правила! Повечето хора в такива случаи искат да създадат някаква изчистена версия на себе си, защото се страхуват да не разкрият прекалено много от реалния си живот. Зрителите могат да забележат това, а аз самият като зрител не реагирам много добре на подобни неща, така че няма да го направя“, заявява бившият солист на Take That.

Изданието разказва в аванс, че част от снимките ще протекат в имението на певеца в лондонския Кенсингтън, което струва 17,5 милиона паунда. Той ще има контрол над съдържанието на продукцията. Въпреки това Уилямс подчертава, че създателите са „много, много големи късметлии“, тъй като има намерение да разкрие себе си повече, отколкото всеки друг се е разкривал“.

Макар да говори охотно за годините, през които е бил зависим от алкохола, дрогата и храната, Уилямс отбелязва, че не планира да разреши използването в продукцията на четирите му деца от неговата съпруга, американската актриса Айда Фийлд: 9-годишната Теди, 7-годишния Чарлтън, 3-годишната Колет и 2-годишния Бо. „Не мисля, че децата ще бъдат въвлечени. Вместо това ще дам твърде много информация за вътрешната работа на ума си“, казва той.

Още по темата