Quantcast

Медия без
политическа реклама

Райън Гослинг станал Кен заради дъщерите си

Актьорът искал да разкаже историята на приятеля на Барби, защото момичетата избягвали да си играят с мъжката кукла

03 Авг. 2022
Райън Гослинг и Марго Роби като Кен и Барби

Канадският актьор и музикант Райън Гослинг разкри, че една от причините да се съгласи да изиграе ролята на Кен във филма за куклата Барби са двете му дъщери от актрисата Ева Мендес, пише Hollywood Life. Той приел участието в проекта, в който е редом с Марго Роби, за да покаже на 7-годишната Есмералда и 6-годишната Амада как си изкарва хляба, а също и за да разкрие качествата на своя персонаж – приятеля на Барби Кен, с който децата често отказвали да си играят.

„Работата, разбира се, не опира само до дъщерите ми. Но те сега започват да разбират с какво точно се занимавам. Въпреки че им е много интересно, понеже аз се снимам в ролята на Кен, никой не иска да си играе с него. Именно затова искам да покажа неговата история“, обяснява 41-годишният актьор, известен с ролите си в "Тетрадката", "Ла ла ленд" и "Блейд рънър 2049".

Гослинг неотдавна обяви някои подробности от сюжета на филма „Барби“. Той разказа, че неговият герой Кен „няма нито пари, нито работа, нито кола“. Събитията основно ще се развиват в шикозния дом на Барби в Малибу. Премиерата на продукцията ще се състои на 21 юни 2023 г. Идеята за проекта датира от 2014-а, когато производителят на играчки Mattel започва сътрудничество с филмовата компания Sony. Режисьор на лентата е Грета Гъруиг, чието име стои зад заглавия като „Малки жени“ и „Лейдибърд“.

Още по темата