Медия без
политическа реклама

Сталоун иска Райън Гослинг да го наследи като Рамбо

Звездата от "Барби" и "Ла ла ленд" страстно обичал героя още от 7-годишен

13 Февр. 2024
Палтото от норки, което Райън Гослинг носи като Кен в "Барби", е вдъхновено от гардероба на Сталоун през 80-те.
Александра филмс
Палтото от норки, което Райън Гослинг носи като Кен в "Барби", е вдъхновено от гардероба на Сталоун през 80-те.

След като намери свой наследник във франчайза "Роки" - сина на Аполо Крийд (изигран от Майкъл Б. Джордан), Силвестър Сталоун мисли и за възраждане на "Рамбо". В епизод от The Tonight Show той заяви, че дава благословията си на Райън Гослинг да изиграе ролята, ако героят бъде възкресен, съобщи Variety. Сталоун изиграе ветерана от специалните сили на САЩ в пет филма. Първият "Рамбо", режисиран от българина в Канада Тед Кочеф, излезе през далечната 1982 г., а Слай се раздели с героя през 2019 г. с "Рамбо: Последна кръв". 

"Срещнах го на вечеря", разказа Сталоун за своя потенциален наследник. "Очевидно ние не си приличаме. Той изглежда добре! Аз - не. Сериозно! Представяте ли си мен като Кен?". 

Тогава звездата от "Ла ла ленд" и "Барби" му разказал, че е бил запленен от Рамбо и е ходил на училище, облечен като него. "И аз си помислих, ако някога предам щафетата, ще я предам на него. Защото той обича героя". Що се отнася до потенциалната реализация на подобен проект, Сталоун все пак уточни: "Аз ще кажа "да", но не знам дали някой няма да каже "ей, той е твърде красив за Рамбо". 

Самият Гослинг гостува на The Tonight Show през 2011 г., когато водещ още беше Джей Лено, и заяви от екрана любовта си към персонажа. Той каза, че "Първа кръв", първият филм със Сталоун като Джон Рамбо, го е "омагьосал". 

В интервю за GQ преди 3 години пък актьорът си спомни, че е бил само на 7 години, когато гледа "Рамбо", а историята му въздейства толкова, че решава да се превърне в екшън звездата на собственото си училище, използвайки техниките от екрана на Силвестър Сталоун. В училището му имало група хулигани, на които искал да се опълчи точно като Джон Рамбо. Райън опаковал комплекта за рязане на пържоли от дома си и в междучасието ги хвърлял срещу побойниците от детската площадка.

Както може да се предположи, тази сцена не се разминала с безобидна забележка и Гослинг е временно изключен от училище. "Бях много малък. Не успявах да разделя реалността от фантазия. Не обвинявам филма. Той беше част от това да си дете през 80-те. Тогава не се редяхме на опашки, за да ходим на кино. Взимахме си видеокасети под наем и ги гледахме на дивана в хола, докато заспим", споделя той.

И макар Сталоун да смята, че не става за Кен, всъщност Райън Гослинг е признавал, че Слай е едно от големите визуални вдъхновения за героя. Пред Variety номинираният за "Оскар" за тази роля актьор коментира, че гардеробът на Сталоун през 80-те е вдъхновил коженото палто на Кен. 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата