Медия без
политическа реклама

Мария Бакалова ще снима филм с компанията на Силвестър Сталоун

В екшън комедията „Моят шедьовър“ бургазлийката ще се превъплъти в наемен убиец

20 Май 2023
Кариерата на единствената българска оскарова номинантка в Холивуд се развива стремглаво.
Инстаграм
Кариерата на единствената българска оскарова номинантка в Холивуд се развива стремглаво.

Мария Бакалова – българската актриса, която беше номинирана за награда "Оскар" за участието си в "Борат 2", ще се снима в екшън комедията "Моят шедьовър" (My Masterpiece) на продуцентската компания на Силвестър Сталоун и Брейдън Афтъргуд – Balboa Productions, съобщи електронното издание на Variety. Самата актриса също е обявила новината в своя профил в Инстаграм.

Касандра Бруксбанк ще направи режисьорски дебют в игралното кино с продукцията по сценарий на Джейсън Хелърман. "Моят шедьовър" ще бъде представен тази седмица на потенциални клиенти в Кан, където в рамките на кинофестивала тече и филмов пазар. Той се организира във  Фестивалния и конгресен дворец в прочутия курорт, но няма връзка с официалната програма на форума.

Според анотацията "Моят шедьовър" разказва за жена наемен убиец, която е решена да разруши несправедливата система в своята индустрия, но се оказва затворена на втория етаж на офис сграда, след като е успяла да отмъсти на корпоративен ръководител. Това означава, че тя трябва да си проправи път през колеги убийци и през миналото си, за да гарантира, че справедливостта ще възтържествува. Ако мисията й мине добре, това може да бъде нейният шедьовър.

Очаква се снимките да започнат през есента на 2023 г. в Канада. 

След като участва в "Борат 2", кариерата на бургазлийката Мария Бакалова продължи с главни роли в комедията "Убийствена игра" (Bodies Bodies Bodies) и драмата за съзряването Fairyland. Тя също така озвучава космическото куче Космо в хитовия в момента "Пазители на галактиката, vol. 3".

Основаната през 2018 г. от Сталоун и Афтъргуд компания Balboa Productions наскоро продуцира супергеройския филм на Сталоун Samaritan („Самарянинът“) за Prime Video и хитовия телевизионен сериал Tulsa King („Кралят на Тълса“) за Paramount+, за който вече се „пече“ втори сезон. Сталоун също така има и документална поредица, включваща неговото семейство, която наскоро стартира по Paramount+.

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата