Медия без
политическа реклама

На 75 Арнолд Шварценегер дебютира в сериал

01 Март 2023
Netflix

След двата губернаторски мандата в Калифорния една от големите екшън звезди на 80-те и 90-те години - Арнолд Шварценегер, така и не успя да рестартира успешно филмовата си кариера. Все пак за няколко поколения той остава легендата от "Терминатор", "Конан Варварина", "Зов за завръщане" и "Истински лъжи". 

"Където и да отида, хората ме питат кога ще направя друга голяма екшън комедия като "Истински лъжи". Ето я. Fubar ще ви срита задниците и ще ви накара да се смеете – и не само за два часа. Получавате цял сезон". 

Така 75-годишният Шварценегер анонсира първото участие в тв сериал в кариерата си - екшън комедията с осем епизода Fubar. Заглавието идва от военния сленг във Виетнам и е съкращение от Fucked Up Beyond All Recognition. След като в края на 2022 г. успешен дебют на тв екрана направи неговият връстник и колега от жанра Силвестър Сталоун (с "Кралят на Тълса"), сега Арнолд явно ще върви по неговите стъпки.

Сериалът на Netflix ще покаже какво се случва, когато баща и дъщеря откриват, че цялата им връзка се крепи върху една лъжа - и че и двамата са агенти на ЦРУ. На всичкото отгоре им се налага да работят заедно. В ролята на дъщерята е Моника Барбаро, а шоурънър на сериала е Ник Сантора ("Бягство от затвора"). Епизодите са създадени в сътрудничество със Skydance Television.

"Винаги съм се чудил колко забавен може да бъде Шварценегер, докато в същото време рита задници", казва Сантора. "Затова исках Fubar да бъде истерична шпионска комедия, смесена със спиращ дъха екшън. И тя е точно това - и повече!", хвали се авторът. 

Премиерата е на 25 май. Вижте и първия рекламен тийзър, в който Арнолд си пали пура, участва в престрелка и произнася знаковата си реплика "I'm back, baby".

ARNOLD. IS. BACK. MAY 25. And starring in his first series ever: FUBAR - Everything else is top secret, except for that ice pack he's gonna need. To receive ...
Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата