Медия без
политическа реклама

И Ирмена Чичикова проби в холивудска продукция

След Мария Бакалова втора талантлива българска актриса става част от вселената на Marvel

03 Юли 2023
Ирмена Чичикова има ключова роля в първи и втори епизод на сериала "Тайно нашествие".
Личен архив
Ирмена Чичикова има ключова роля в първи и втори епизод на сериала "Тайно нашествие".

Красивата българска актриса Ирмена Чичикова участва в хитовия холивудски сериал "Тайно нашествие", съобщи Дарик. Брюнетката си партнира с плеяда от звезди и е ключов персонаж в първи и втори епизод. 

Преди няколко дни Ирмена Чичикова публикува стори в Инстаграм, в което сподели, че не може да повярва, че е станала част от вселената на Marvel. Валентина Каролева, която си партнира с Чичикова в българския филм "Доза щастие", също изрази радостта си и поздрави талантливата си колежка. 

Това е още един пробив на талантлива българка във вселената на Marvel след като по-рано Мария Бакалова даде гласа си на космическото куче Козмо в "Пазители на галактиката 3". "Тайно нашествие“ е американски сериал, създаден от Кайл Брадстрийт. Излиза в стрийминг платформата Disney+.

Освен българската актриса в него участват още легенди като Самюел Джаксън, Емилия Кларк („Игра на тронове“) Оливия Колман („Короната) и др. 

Това не е първи международен успех за Ирмена Чичикова. Тя се снима и в наградения със "Златна мечка" на Берлинале през 2018 г. филм "Не ме докосвай" на румънската режисьорка Адина Пинтилие.

Ирмена Чичикова е родена на 22 май 1984 г. в Пловдив. Известна е с участията си във филмите „Вездесъщият", "Виктория", "8 минути и 19 секунди", с ролите си в Народния театър ("Лов на диви патици"), Театрална работилница "Сфумато" и др. Номинирана е два пъти за най-добра главна женска роля за филмите „Аз съм ти“ и „Виктория“ при наградите на Българската филмова академия.

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата