Quantcast
Бургас куфее в ритъма на евродиско от 90-те | СЕГА
facebook
twitter

Култура

Бургас куфее в ритъма на евродиско от 90-те

Коронавирусът не попречи на Spice Music Festival
424
 снимка: Георги Семов
 

Знаем как да се забавляваме 😊 Продължаваме с DJ Dian Solo в очакване на CORONA 🔥 Видео: Георги Семов • видео.bg

Posted by SPICE Music Festival on Saturday, August 8, 2020

Въпреки коронавируса, заради който никъде по света не се провеждат големи концерти и фестивали, Бургас се забавлява с второто издание на Spice Music Festival. Започнал в петък и продължаващ и тази вечер, музикалният купон на Морска гора е в ритъма на хитовете от 90-те години. Организаторите са поканили редица звезди от близкото минало като C Block, Corona, Technotronic, Лу Бега, Nana, East 17, C+C Music Factory и др. От българска страна списъкът участници е еклектичен - от братя Аргирови и "Акага" до рапъра Спенс, който ще излезе на сцената на пристанище Бургас тази вечер.

Някои от гостите не успяха да пристигнат в Бургас заради постоянно променящата се епидемична обстановка, но организаторите със завидна бързина ги заменяха с други имена.

В първите две вечери фестивалът събра около 10 000 души, които се забавляваха без особени задръжки с летни шлагери от края на миналия век, не мислейки за маски и социална дистанция. 

Фестивалът се организира от варненското ЕООД "Културно-масова дейност" с подкрепата на  Община Бургас с подкрепата на радио Energy. Той е полууспешен опит да замести на музикалната сцена край морето далеч по-внушителния Spirit of Burgas, провеждан в предишното десетилетие. 

Все още няма коментари

Още

В годината на чумата "Златният лъв" е лъвица
Бургас е заплашен от воден режим

07.09.2020

Обновена

4256 38
Протести има и в цялата страна

02.09.2020

Обновена

6446 14

Влез или се регистрирай за да коментираш