facebook
twitter

България

Прокуратурата ще ремонтира базата си в Цигов чарк за 2 млн. лв.

148
 Илияна Кирилова
Държавното обвинение има комплекс с 19 бунгала, басейн и фитнес в курорта до Батак.

Прокуратурата планира да изхарчи над 2 083 333 лв. без ДДС за основен ремонт на учебната си база в Цигов чарк до Батак, става ясно от обявена обществена поръчка на ведомството.

Цялостно обновени ще бъдат отоплителната, ВиК и електрическите мрежи и съоръжения. Ще бъдат сменени с нови и отоплителната, и водопроводната инсталация на всички 19 бунгала, както и на фитнес центъра, административната сграда и на още три сгради с различно предназначение. Също така ремонтирани ще бъдат и басейнът, хидрофорът и соларната инсталация.

Планира се ремонтът да бъде изцяло завършен за 370 дни. За да могат да участват в обществената поръчка, кандидатите трябва да притежават регистрация в Централния професионален регистър на строителя. Необходимо е още кандидатите да са изпълнили строителство, сходно с предмета на поръчката, през последните 5 г. Фирмите трябва да разполагат с персонал и ръководен състав с определена професионална компетентност.

Преди месец Висшият съдебен съвет реши да похарчи над 2 млн. лева, за да преустрои почивната база на ведомството в курорта Св. св. Константин и Елена в национален учебен център за органите на съдебната власт. Комплексът ще се ползва за обучителни семинари, езикови курсове, летни школи за членове на Европейската мрежа за съдебно обучение, както и за почивка.

Все още няма коментари

Още

Прокуратурата отново контраатакува Божков с колекцията му

05.06.2020

Обновена

1344 13
Бивш депутат и зам.-министър е разследван за пране на пари

04.06.2020

НИКОЛАЙ ИВАНОВ

3870 5
5 неудобни въпроса за акцията на прокуратурата срещу боклука

03.06.2020

МАРТИН ГЕОРГИЕВ

6372 3

Влез или се регистрирай за да коментираш

×