Медия без
политическа реклама

"Уайтснейк" идват догодина в Пловдив за "Хилс оф рок"

08 Ноем. 2018
"Уайтснейк"
СМЕ
"Уайтснейк"

"Уайтснейк" е първата обявена група за третото издание на фестивала "Хилс оф рок". Ветераните ще бъдат хедлайнер на втората вечер от тридневното събитие, което ще се проведе от 28 до 30 юни 2019 г. Мястото отново ще е до Гребния канал в Пловдив. Събитието е организирано от "София Мюзик Ентърпрайзис" и е част от програмата на "Пловдив 2019 - Европейска столица на културата".

Името на "Уайтснейк" изтече още вчера, след като се появи на официалния сайт на фестивала, но след около половин час изчезна и новината бе задържана за днес, по молба на мениджмънта на групата. "Вълнуваме се и очакваме с нетърпение да свирим на "Хилс оф рок" в Пловдив през 2019-а. Концертът ни ще е много специален и ще бъде продължение на 40-годишния ни юбилей!", заяви в специално обръщение лидерът на "Уайтснейк" Дейвид Ковърдейл.

Продажбата на тридневни билети започва в мрежата на "Ивентим" от утре, когато ще бъде обявен и вторият хедлайнер. Слуховете от последните седмици свързват с фестивала групи като "Металика" и "Рамщайн". Цената на първите 1000 бройки ще е по 120 лв.

 

Последвайте ни и в google news бутон

Ключови думи:

музика, Хилс ъф рок