Медия без
политическа реклама

Група SEVI навършва 14 г. с две промени в състава си

Годишнината ще бъде отбелязана с концерт на 22 март

Група SEVI в настоящия си състав. Новите лица са китаристът Камен Ангелов (вляво) и барабанистът Петър Петров (вторият от ляво на дясно).
Димитър Кичуков
Група SEVI в настоящия си състав. Новите лица са китаристът Камен Ангелов (вляво) и барабанистът Петър Петров (вторият от ляво на дясно).

Няколко новини накуп се случиха около една от най-нашумелите рок групи в България в момента - SEVI, в началото на 2024 г. Като начало има две промени в състава - китаристът Александър Кирилов и барабанистът Павлин Иванов вече не са част от четворката. Техните места се заемат съответно от Камен Ангелов и Петър Петров.

Ангелов е натрупал вече впечатляващ опит във формациите Urban Gray и Big Fat Lily. Петров пък е учил в "Бъркли Колидж" в Бостън, като през изминалата година е класиран там в Топ 3 на обучаващите се там рок барабанисти.

"Определено думата, която очертава последните няколко месеца за нас е Genesis (б.ред. - така се казва и най-новият албум на групата). Смените в състава са неизбежна част от историята на почти всяка рок банда, но ние вярваме, че промяната ще ни донесе още повече сили и хъс да творим!", обявиха от SEVI.

Заедно с това групата се готви да отбележи своята 14-та годишнина. Това ще се случи на специален концерт на 22 март в "София лайв клуб". На него ще бъде представен и съвсем нов клип.

Билетите за шоуто вече се продават в системата на "Ивентим" и More.com. Първите 35 пропуска ще са на специална цена от 20 лв., а следващите ще струват по 25 лв. В деня на концерта и на входа цената ще е 35 лв.

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата