Медия без
политическа реклама

Hills of Rock се завръща през 2024 г. с Korn като хедлайнер

Фестивалът ще е отново край гребния канал в Пловдив от 25 до 27 юли

Фронтменът на "Корн" Джонатан Дейвис с емблематичния си микрофон The Bitch по време на епичния първи концерт на групата в България на 9 септември 2005 г. в столичната зала "Фестивална".
Снимка:
Фронтменът на "Корн" Джонатан Дейвис с емблематичния си микрофон The Bitch по време на епичния първи концерт на групата в България на 9 септември 2005 г. в столичната зала "Фестивална".

След едногодишна пауза фестивалът Hills of Rock отново се завръща, обявиха организаторите от Fest Team. Мястото е същото - гребната база в Пловдив, а самото събитие ще е от 25 до 27 юли 2024 г.

Ясен е вече и един от хедлайнерите - американската ню метъл група Korn, която ще излезе на сцената в първата вечер - 25 юли. Двукратните носители на "Грами" имат зад гърба си 30-годишна кариера и емблематични за феновете хитове като Blind, Shoots and Ladders, Got the Life, Freak on a Leash, Falling Away from Me, Make Me Bad, Never Never, Rotting in Vain, Can You Hear Me и др.

Според някои проучвания дори Korn е в Топ 3 на най-търсените групи за концерти и турнета. За водената от фронтмена си Джонатан Дейвис (с неговата емблематична стойка за микрофон The Bitch - Кучката) група това ще е трето гостуване в България. Първото бе през 2005 г. в зала "Фестивална" в София, а през 2012 г. американската банда бе хедлайнер на несъществуващия вече фестивал "Спирит оф Бургас".

Преди Korn на сцената същата вечер ще излязат канадската прогресив метъл и метълкор група Spiritbox и английската метълкор формация Loathe.

"Благодарим Ви за търпението и лоялността, това далеч не е всичко, което сме подготвили", сподели Стефан Еленков oт Fest Team.

Всички фенове, които са закупили билети за Hills of Rock 2023, който не се състоя, ще могат да ги използват без да е необходимо допълнително действие от тяхна страна.

Иначе пропуските за новото издание на фестивала вече са в продажба на ticketstation.bg. Цената за еднодневен билет е 99 лева, а за тридневен - 180 лв.

Последвайте ни и в google news бутон