facebook
twitter

Горещи новини

Сидеров: Можем да изкараме мандата и без да се обичаме

ВМРО получи 7% на евровота срещу покупката на американските самолети, твърди лидерът на "Атака"
2293
Илияна Кирилова

"Можем да изкараме мандата и без да се обичаме, прегръщаме и целуваме помежду си. Политиката не е емоция, брак или годеж, а е съвместна работа в името на постижими цели". Така лидерът на "Атака" и председател на ПГ на „Обединени патриоти“ Волен Сидеров описа отношенията в т.нар. малка коалиция, предаде БГНЕС.

„Подписали сме управленска програма, тя трябва да се изпълни“, категоричен е Сидеров.

Той още веднъж заяви, че според него 7-те процента на ВМРО на евровота са в резултат на сделка и нечестен вот. „Първо – имам информация. Второ – дори да си само наблюдател, се вижда, че покупката на американските самолети, подкрепена и движена от Каракачанов и струваща на българския данъкоплатец 3 млрд. лв., е сделка: партията на Каракачанов да бъде припозната и възприемана като единствената в патриотичното пространство“,смята Сидеров.

Той подчерта, че не знае дали при тези негови констатации коалицията „Обединени патриоти“ може да продължи да съществува в този си вид. „Тази коалиция до голяма степен се дължи на моите усилия. Една година полагах усилия да координирам работата на три различни партии, но последната година някак си съм дистанциран от работата на парламентарната група, защото има много големи различия. По основни въпроси по някога се разминаваме“, обясни Сидеров.

Лидерът на "Атака" коментира още, че заради ниската избирателна активност на изборите за Европейски парламент се поставя въпросът за тяхната легитимност и обоснова необходимостта от законодателни промени в тази посока. „Трябва да се приемат поправки в Изборния кодекс, които да постановяват, че ако са гласували по-малко от 50% от избирателите, изборите не се признават за легитимни. Както е с референдумите“, посочи Сидеров

Сутринта пред бТВ той каза, че изборите за Европейски парламент се провеждат в нарушение на европейските норми.  Сидеров припомни, че още през януари от „Атака” са внесли поправка в Изборния кодекс, която е отхвърлена от ПГ на ГЕРБ, когато начело е бил Цветан Цветанов. „Сега има друг председател. Става дума за следното според Европейски нормативи бариерата не може да бъде повече от 5%. Българската е 5,8%“, подчерта Сидеров. Според него така се получава „по-евтин мандат“.

През годините сме предлагали субсидиите за партиите да отпаднат изобщо. Ако финансовото министерство поиска връщане на пари, партията “Атака” ще ги върне, каза още той, след като стана ясно, че на пет партии неправилно са изплатени суми, значително надвишаващи полагащата се субсидия от 11 лв. за един действителен глас.

“Ако изчислите субсидията, която получа всяка от трите партии в коалицията Обединени патриоти, ще видите, че парите, хвърлени за избори от ВМРО, надвишава в пъти субсидията, която те получават. Дори през годините за нищо да не са харчили, а да са събирали всичко, пак няма да им стигне това, което са похарчили. По наши сметки – между 6 и 8 млн. са похарчили от ВМРО за тези избори. Главно за застъпници – в един град като Пазарджик, например, те имат между 500 и 1000 застъпници”, заяви Волен Сидеров.

“Затова аз не поздравих Каракачанов в изборната нощ. Как да поздравя една измама. Аз много добре знам как е постигнат този резултат. Това не е честен вот”, заяви още Сидеров.

 

22

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Каракачанов: Ще предложа офицер за шеф на военното разузнаване

14.11.2019

145 2
ЦИК: Няма данни за тежки нарушения на вота в София

12.11.2019

540 15
БСП вече я няма в половин България

11.11.2019

ТАНЯ ПЕТКОВА

2410 32

Коментари

sanivelev
снимка на sanivelev

Злоба и завист Сидеровска. Сбогом, Сидерчо. Чарът на ВМРО е, че говорят човешки на българите, и заради позицията им за циганите. А Каракачанов успешно защитава достойнството и авторитета на армията.

Диагностик

Тези 7% ще струват на българския народ 3 млрд.лв имам предвид самолетите, които ни натресоха да купим от САЩ

 

По-точно, около 2.1-2.2 млрд лв. Видният русофил Сидеров залезе.

Да си гледа богословието...

Traktor1

Нека се обичаме без да се събличаме...хубаво,съгласен съм,но след това какво ? 

банда

След това, кой зел- зел, кой кеширал- кеширал, и кой откъде е.

slaughter
снимка на slaughter

Ми няма ли рубли и боленчо да иде в брюксел?

paragraph39

ДИАГНОСТИК,

/:/...Видният русофил Сидеров залезе.

........................................................................................................................

КЕФ!

Спете спокойно деца, "демократи", "полудемократи", "центристите" и ЕТАЦисти!

Най-после НЕнародната/след 1989 г./ "демократична" Република България и Налродът, "демократите", "полудемократите", "центристите  и ЕТАЦистите ѝ ще се отърват завинаги от Сидеров и "Атака"! 

И след 30 години /първите 15 от които БЕЗ Сидеров и "Атака"!!!/ "Преход", Приватизация и Демокрация-ДемоИЗМАМВАция-ДемоОГРАБВАция-ДемоОСРАция, стандартът на живот на българите и просперитетът на държавата им ще станат сбъдната мечта и ще /из/скочат от последно на първо място в ЕС! 

БЕЗ Сидеров и "Атака"..."Животът ще дойде по-хубав от песен, по-хубав от пролетен ден..."  и ще до/по/лети на крилете на F-16 бл.70!!!

Дай, Боже, този път "залязването" на Сидеров и "Атака" да е истинско и да се случи?! АМИН!

Нафарфор

През годините сме предлагали субсидиите за партиите да отпаднат изобщо. Ако финансовото министерство поиска връщане на пари, партията “Атака” ще ги върне, каза още той

a що ги е взела?! щот' за тв'а е там, да взима!

Даскал Цеко

Можем да изкараме мандата и без да се обичаме, прегръщаме и целуваме помежду си.

На това му се вика "неконсумиран брак".

 

wreckage
снимка на wreckage

Можем да изкараме мандата и без да се обичаме, прегръщаме и целуваме помежду си.

no foreplay?

Вие сте бетер животните, бе! Даже те са малко по-деликатни ф одношенията си, подушват се, издават разни звуци, въопще старят се да са по-привлекателни ено за друго, а не още од вратата да почнат да се праскат.

dissidentbg

Когато го правиш без "обич", не се ли нарича проституция?

Manrico
снимка на Manrico

Сидеров: Можем да изкараме мандата и без да се обичаме

Можете, я! Щото при 20 хиляди гласа на евроизборите трудно ще докарате до поне 120 хиляди на парламентарни, колкото обикновено трябват за прескачане на бариерата.

Sapienti_sat

Това не е честен вот”, заяви още Сидеров.

 

Но само, в частта си за ВМРО, разбира се! 🐾

Salvatore

Той още веднъж заяви, че според него 7-те процента на ВМРО на евровота са в резултат на сделка и нечестен вот. „Първо – имам информация. Второ – дори да си само наблюдател, се вижда, че покупката на американските самолети, подкрепена и движена от Каракачанов и струваща на българския данъкоплатец 3 млрд. лв., е сделка: партията на Каракачанов да бъде припозната и възприемана като единствената в патриотичното пространство“,смята Сидеров.

Ми сделка е, глупако! С избирателите! То демокрацията по принцип е сделка, търговия с избирателите. Партиите си предлагат "стоката", избирателите купуват тази, за която решат, че е с най-доброто отношение качество/цена.

 

Каракачанов се усети, че на българите им се повръща при вида на някой лъжепатриот, развяващ руско знаме. Че такива типове са просто руски измекяри, предатели, продажници и безродници. Разбра човекът, че стоката, която ти се опитваш да продаваш, смърди на самогон, махорка и вмирисана ватенка и няма как да се продаде, въпреки патриотичната опаковка.

 

Затова се ориентира към други стоки - наруши омертата на политиците по циганския проблем и се зае сериозно с превъоръжаването на армията, но с най-доброто. Дори да е малко по-скъпо, важното е да е ефективно и съвместимо със съюзниците. Неща, които патриотично настроените избиратели оцениха и "купиха". А теб и онова младо, но изключително нахално, немлъкващо и дразнещо кречетало Г. Димов, което ти сложи начело, барабар с вмирисаната ви русофилска стока, ви сритаха на бунището, при другите путиноидни измекяри - Костя Копейкин, Румен Гоцев Петков, а.к.а. "Пикаещия във фонтани" и пр.

Invisible

   Дали пък  прекаленото афиширане на  русофилство не изяде главата на Сидеров!

пощаджията

Ми не, не леж на тва Уше, въпреки че ти аресва...

Сидеров и Валерката народа ги отсвирИ вече.

ВМРО-ойците са на ръба.

Влязоха благодарение на ниската активност и, разбира се, активното съдействие на бацьо...

Звън®
снимка на Звън®

Снимката показва как мандатът може да се изкара без обич - нейната алтернатива е вазелинът. На нея очевидно има и трети човек, който не е в кадъра. Съдейки по напрегнатата поза на Каракачанов - поприведен,  със зачервени уши, и ръце дирещи опора върху бюрото - тайният трети е лице от мъжки пол. А ококорените очи на Сидеров, видели навярно какви ли не партийни камасутри, подсказват,  че загадъчната личност е удивително надарена. Фотографийката скрива факта, че панталоните на Шкембе-войвода са свлечени и зад него е член, непринадлежащ на обединените патриоти. Без обич, но с много вазелин.

Сгугню
снимка на Сгугню

Една, така, злоба се долавя у тов. Сидеров, един, така, безсилен гняв.

И отново - ни дума за собствените, на Атака, резултати на изборите и причините за тях.

Ни дума.

Miranda
снимка на Miranda

Направо е озверял. Днес така добре изтупан по БТВ, ама леден повей от него. Ще се пръсне от завист към ВМРО. И като му пуснаха клипа, където говори за сексуалната ориентация на Джамбазки, нито дума... Такова падение от Сидеров. И много жалко.

onzitam

Преди малко гледах запис с участието му в БТВ.

Жалък! Няма достойнство дори и да "кешаутне" като истински играч!!!

paragraph39

RE:

Спете спокойно деца, "демократи", "полудемократи", "центристите" и ЕТАЦисти!

Най-после НЕнародната/след 1989 г./ "демократична" Република България и Народът, "демократите", "полудемократите", "центристите  и ЕТАЦистите ѝ ще се отърват завинаги от Сидеров и "Атака"! 

Дай, Боже, този път "залязването" на Сидеров и "Атака" да е истинско и да се случи- за да се оправят най-после нещата в Република България?! АМИН!

paragraph39

НАФАРФОР,

/:/ Сидеров: През годините сме предлагали субсидиите за партиите да отпаднат изобщо. Ако финансовото министерство поиска връщане на пари, партията “Атака” ще ги върне, каза още той

................

a що ги е взела?! щот' за тв'а е там, да взима!

.........................................................................................................................

"Атака" е взела парите от държавната субсидиа, защото другите партии са ОТКАЗАЛИ на предложението на Сидеров "субсидиите за партиите да отпаднат изобщо"!!!

Ако само "Атака" НЕ взема парите/отказва ги!/ от държавната субсидия, "Атака" ще се окаже в НЕравностойно положение спрямо другите партии, които вземат държавна парична субсидия!

Защото, както е известно/за което следи и Сметната палата!/, партиите са длъжни да изразходват парите от държавната субсидия, единствено и само, за нуждите на партийната дейност на партиите! Това означава, обаче, тези пари да се изразходват и за предизборните кампании на партиите.

Т.е., "Атака" би се оказала с по-малко пари/НЕвзетата субсидия/ за предизборните си кампании, а другите партии ще са с повече пари/взетата субсидия/! Това би направило "Атака" по-малко "конкурентноспособна" на всякакви Избори- за радост на  конкурентите ѝ и за НЕрадост на "Атака" и членовете и феновете ѝ!

Така че, към другите партии насочи воплите и критикити ти, относно отказване/НЕотказване от паричните държавни субсидии!

Схвана ли?!

 

paragraph39

Румен Петков, АБВ: Българските избиратели избраха коалицията "F-16" !

05.06.2019

Влез или се регистрирай за да коментираш

×