facebook
twitter

Горещи новини

Цветан Цветанов: Борисов е заобиколен от подмазвачи

ГЕРБ загубила 15 потенциални кандидати, с които той преговарял година и половина
12435
Илияна Кирилова

Премиерът Бойко Борисов се обадил на бившия си заместник Цветан Цветанов още преди два месеца и го попитал в прав текст дали смята да прави политическа партия - това обясни самият Цветанов в ефира на bTV. Бившият шеф на парламентарната група на ГЕРБ отрекъл.

“Тези, които му говорят, му обясняват това /че ще прави партия/. Познавам манталитета на хората около Борисов. Те са такива, които му казват това, което иска да чуе, но не и реалното състояние на нещата в страната”, обясни Цветанов. “Подмазвачи ли - попита го водещата Жени Марчева.  “Вие го казахте”, отвърна Цветанов.

Бившият лидер на ГЕРБ заяви, че не поддържа никакви активни отношения с бившата си партия. “Да кажа, че имаме приятелско отношение с Борисов, ще бъде лицемерно”, заяви Цветанов.

Цветанов отрече да има реваншистки чувства към ГЕРБ. В същото време подчерта, че е обект на атаки, без да конкретизира откъде идват те. "Чух че купувам ЧЕЗ, чух че купувам медии, чух че стоя зад скандалите в БНР, чух че Евроатлантическия-център стои зад атаката на НАП, моля ви се", каза той. 

За предстоящите местни избори бившият зам.-председател на ГЕРБ смята, че партията ще загуби там, където не се е съобразила със структурите, а е спуснала административни решения. Загубили са и 15 потенциални кандидати, с които той е преговарял година и половина. Според него за първи път от много години ще има балотаж в София и на Йорданка Фандъкова ще бъде трудно да запази поста си. "Искам да кажа на Данчето Фандъкова да бъде силна, защото тази битка ще бъде с преминаване на всякакви граници", каза Цветанов.

25

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Борисов скастри репортери, че не го питат за Коледните надбавки на пенсиите

20.11.2019

1392 20
Здравният министър отстрани директорите на три болници

20.11.2019

4388 79
САЩ засипаха с похвали военния си съюзник България

Коментари

Диагностик

Лъжата пристига по-бързо, докато истината още си връзва обувките... 

Липсва им Цветанов на червените хейтъри, да му бият по канчето. 

Колкото до подмазвачите, Корнелата също се е осигурила с такива.

Hey Joe

През това време Швейк се забавляваше с Кунерт. Говореха за господаря му.

                — Къде се губиш толкова време, не се виждаш никакъв? — попита Швейк.

                — Ама нали знаеш, с тоя моя стария идиот човек все се намира на работа. Всеки час те вика при себе си и те пита за неща, дето не са му работа. Пита ме също дали сме приятели с тебе, а аз му казах, че много рядко се виждаме.

                — Много хубаво от негова страна, че се интересува за мене. Аз много го обичам, твоя господин подпоручик. Той е толкова внимателен, добросърдечен, а пък с войниците се държи като истински баща — каза Швейк сериозно.

                — Да, да, така ти се струва, защото не го познаваш — възрази Кунерт. — Голяма свиня е той и тъп като галош. До гуша ми е дошло, не ме оставя на мира, все нещо ще измисли.

                — Айде бе — учуди се Швейк, — а пък аз мислех, че той е наистина добър човек. Ти някак странно се изразяваш за твоя подпоручик, ама то си им е вродено на всички свръзки.

Да ти кажа правичката, Кунерт, за твоя подпоручик никога не бих предположил такива неща. На мене ми направи такова симпатично впечатление още тогава, когато за пръв път говорих с него, той беше като току-що докарана от колбасната фабрика съвсем прясна колбаса, а когато говорих с него за втори път, той ми се стори твърде начетен и някак си, как да ти кажа, одухотворен.

А! Отиваш ли си? Аха, твоят подпоручик е застанал пред щабния вагон и гледа насам. Може да те попита, значи, дали съм говорил и за него. Ти му кажи тогава, че съм говорил за него и недей забравя да му споменеш как хубаво съм се изразил, че рядко съм срещал офицер, който да се държи така бащински и другарски с войниците като него. Не забравяй да му споменеш, че ми се е сторил много начетен, и му кажи също така, че е много интелигентен. Кажи му и това, че съм ти обърнал внимание да го слушаш и да изпълняваш всичко, което прочетеш в погледа му. Ще запомниш ли всичко?

Ладо

щот той не беше ...а и си е купил това-онова, не е капо, нема да върти геврека на такси , за да се изхранва

Miranda
снимка на Miranda

Както се пее в една песен, макар там да става дума за истинска любов, но и в случая се отнася на 100 % -

Бяхме най-близки, затуй от сега-нататък, ще сме най-чужди в света...

Уважавам много хората, които дори и напуснали някоя политическа сила, остават лоялни към нея.

Надявам се, такъв да е Цветан Цветанов към ГЕРБ.

fierсe
снимка на fierсe

не вярвам, той е лоялен само към себе си!

Хулиган

Цветановщината явно няма мирясване...

http://www.drago.info/index.php/2018/04/17/resihme...

вила

Папконосецът  от Седми отдел глаголи за Буда.Дружки.

slavabg

Те така са нискоинтелигентните... важното е, че без теб са с един по-малко 😆

Лoвkия

 Борисов е заобиколен от подмазвачи

Но под твое ръководство, нали?

А сега ревнуваш...

nottheone

предпразнично подливане на кофи с вода.

стойнев на манолова; цвъки на бацко.

маняна
снимка на маняна

Закуската изяж сам, за обед лъсни ботонелите, а вечерята оцтъпи на бившия си шеф. 

Чичo
Газетата се съсипваше да плюе и се подиграва с ЦвЦв, а сега го цитира. Ами нали беше дебил от помощното у Вършец, защо му обръщате внимание? Или намаля материала за езика на омразата и простотиите, та сега се хващате като удавник за сламка.

Страшно печеливша тактика. С нея ще спечелите изборите, както в последните 10 години.

Giacomo Grelli
снимка на Giacomo Grelli

Никойнеможещиядагонакаже е изпълзял сабахлем из хаспела си и е клъвнал досагашната си Партия-кърмилница.Каква драма! Че и подмазвачи щъкали край Велемощния!Не може да бъде! Явно на св.Флориан Вършецкий ,  що 15 лета беше ляво и дясно ...тъквоз на Повелителя, чак сега му е загрял реотана за наличието на такива елементи.Щото лично той пък нивгаж не се е подмазвал Нему.В очакване сме и на автобиографичната му книга "Десидентът от с.Шума".Следващ етап от борбата-организиране на партизански отряд, овладяване на мандри и превземане на кметства.

Беден Бохем
снимка на Беден Бохем

Като стар милиционер Цветанов изброява греховете, в които "несправедливо" е обвинен, предвидливо включвайки в групата и тези, които наистина е извършил.

:) 

Шумахер
снимка на Шумахер

А ти какъв беше?

тютюн

Този, който знае мръсотиите на Борисов. Но мълчи, за да оцелее. 

Недоверчив

Т'ва не го е казал тоя кривоглавия, диктуват му го по бутонелите, той само си отваря устата. Буфосинхрониста от с. Шума😉

Slava
снимка на Slava

12

Съб., 21/09/2019 - 11:38 (нов)

Чичo

Газетата се съсипваше да плюе и се подиграва с ЦвЦв, а сега го цитира. Ами нали беше дебил от помощното у Вършец, защо му обръщате внимание? Или намаля материала за езика на омразата и простотиите, та сега се хващате като удавник за сламка.

Страшно печеливша тактика. С нея ще спечелите изборите, както в последните 10 години.

 

👍

de_Ruyter

Беше забавно да се наблюдава нежурналиста Жени Марчева, какви топки подаваше на Цветанов, колко беззъбо спрямо него интервю, никакви неудобни въпроси, никакви сложни въпроси... на събеседник с такова надупчено политическо минало?! Да не говорим за фейк въпроса който Марчева изкара от кадъра с президента който коментираше "шпионския скандал"- президентът каза, че след такива обвинения, разследващите трябва да изкарат солидни доказателства иначе ще остане с впечатление, че това е инсириран скандал за вътрешна уптреба (по памет). Въпросът на нежурналиста Марчева:

"Мислите ли, че става въпрос за скандал за вътрешна употреба, както каза държавния глава?"

😂

 

Все едно Цветанов си е поръчал въпросите... и след това нежурналиста Марчева тръгнала да взема интервю за свободата на словото от Силвия Великова?!? Брех брех...

nottheone

бацко сега требе да му доотрезна главицата

ма смее ли

 

моат да се разберат по мъжки. чекаме с пуканки и затецка гъска кой кого какво

First Strike

20

Съб., 21/09/2019 - 13:10 

Има твърд електорат, има и дървен...

КуртиКенаров
снимка на КуртиКенаров

Бая редакторска и коректорска работа е паднала, докато ни преведат изреченията на Tzv.Tzv. в смислен вид. За мен цветанът бе силният човек в греб. Ще се види на тези избори дали мислите ми са били верни.

 

Предполагам, че цветанът е много адаптивно политическо животно, съответно инстинктите му говорят да се пази за триумфално завръщане в греб.

Simplicissima
снимка на Simplicissima

Цветанов:

1) тука зъб не обелва за подвизите на Боко & обкръжение

2) по въпросите обаче е пропял пред американците като току-що изритано от гнездото славЕйче

3) падайки от високо рязко е поумнял, справка:

http://bnr.bg/play/post/101169374/cvetan-cvetanov-...

Su38

Чудно ми е защо няма: "Мачкай, Цецо. Щом квичат, си ма прав път". Сега май трубадурите му му подливат вода. Ама какво се учудвам, в глутницата е така - не си ли поне алфа или поне бета...

S luncho6
снимка на S luncho6

>>><<<

- не си ли поне алфа или поне бета...

Цецо винаги е бил Капа - капа де тути капи.

Влез или се регистрирай за да коментираш

×