Quantcast
НАТО акостира в Русе, носи белина и суджук | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / После

Фейк бюлетин

НАТО акостира в Русе, носи белина и суджук

11 764

ВЕСЕЛО ШУМИ - БУМ!
Абсолютно нередовен натовски взвод, съставен от българи и румънци без документи, натовари кораба "Радецки" с белина и суджук край Лом и отплава с него по Дунава. Полулегалните бойци предприели опасната мисия да целунат новия кей в Русе и да овладеят напрежението НАТО-Русе, за което съобщиха малко честни медии. Натовците-ихтамнетовци чули за напрежението в Малката Виена или Голямо Гюргево, както е бил известен град Русе през вековете. Голяма е и славата на новия кей, който бе реновиран през последните години, поглъщайки колосални суми - струва си да се поцелуваш на тоя кей и да ти се завие свят от Вития мост - прочут символ на града, който след ремонта стана още по-извит.
Бойците слезли на брега, без да срещнат съпротива, останали много доволни от ремонта на кея, целунали го няколко пъти и се барикадирали в Пантеона на възрожденците, за да окажат съпротива на Бунта на русофилите. Идеята била така да се подсили източния фланг на НАТО, но информацията за Бунта на русофилите била малко анахронична - става дума за събитие от края на 19 век. Гробовете на разстреляните край Русе русофили днес лежат в Пантеона до борците за национално освобождение. 
20140625 Rousse 100.jpg
Култовата сграда на Пантеона - култ космическа загадка. 
***
Тук се барикадирали натовците, но скоро се отбарикадирали, защото не усетили напрежение в града. И гражданите не им обърнали много внимание, защото им било студено, пък и били виждали какво ли не. 
По-късно натовците се напили и се разколебали в убежденията си, тъй като нямали командир по политическата част и малко се били поддали на разложение. 
Групата се разделила на две - русофили и русофоби, като продължили да пият заедно, но вече във враждебна обстановка и без да се уважават. Напрежението в разделения взвод допълнително се засилило и по линия на българо-румънската вражда по течението на Дунава. Българи и румънци почнали да спорят за Добруджа, Крайовската спогодба, кой е фашист и кой не е фашист. На всичкото отгоре в групата имало инфилтрирана жена с мустаци и каска, която била всъщност диверсант анти-натовец и тъкмо тя внесла политическото разложение.
Биоложка с плитки и каска от антиковид протеста в София взриви мрежата ВИДЕО
Жената с каската, която 6 години е учила биология и понякога си топи мустаците в белина. 
***
Жената с каската размътила мозъците на бойците със своята неземна красота и твърдост на характера. Тя в крайна сметка убедила всички да изоставят НАТО и да тръгнат след нея. 
Това станало, тъкмо когато полицията в града решила да изгони от Пантеона пияните съмнителни субекти. 
Взводът - пиян, разложен и неустойчив политически - се изтеглил към Лудогорието (Делиормана), където смятали да се съединят с гръцко-турски натовци, за да подсилят още повече източния фланг. Или да се доразложат политически и да подкрепят евразийските амбиции на друга сила в региона. 
Бойците си пробивали път, раздавайки по пътя подкупи от белина и суджук.
Напрежението расте! 

Още

Финландия и Швеция подадоха заедно молби за членство в НАТО

18.05.2022

Обновена

538
Путин предложи военна помощ за бензиностанцията на Околовръстното
Финландия и Швеция гласуваха за влизане в НАТО

17.05.2022

747