Quantcast

Медия без
политическа реклама

Наука, физкултура, стабилност

10 малки, средни и още по-средни бизнеса, финансирани от Нашата банка 

20 Май 2021Г-н БАЛЕВ
Колаж: Валдес Радев
Той бил нямал кредити от ББР, па който иска, той да ги връща.

Българската банка за развитие бе създадена, за да подкрепя малкия и средния бизнес, стартиращи предприятия, иновации разни, такива работи. 
Банката обаче бе наричана с имена като “касичка на Шиши” и други подобни. 
Сега излизат данни, че големите пари са били внимателно разпределени между няколко едри бизнесмени, които вероятно са ги вложили в стотици микропредприятия, освен ако не са ги изгърмели за ядене, пиене, плеймейтки и кюлчета. 
Носят се слухове, че тия кредитополучатели не се престарават в обслужването на кредитите. Може и да не е точно така, не знаем. Но така сме истинските бизнесмени - като вземем заем, го пишем приход. Кредитът е чиста печалба, само балъците връщат пари на банката!
Ето и списък с бизнеси за приоритетно финансиране, ако е останало нещо в банката. Ако не е останало - да гърми по-бързо, че да се отваря нова подобна! 
***
1. Финансиране на кервани с камили, които да носят фурми от Дубай. Кредитите ще ги плащат камиларите от народната приказка “Я камилата, я камиларят”. 
2. Финансиране на детски градини извън София до големите стадиони в селата. Така се поощряват провинциалистите да поосвободят големия град, защото София се напълни със селяни. Народнодемократичната власт просто прекали с толерантността към пришълците и тази тенденция трябва да се преобърне - пак с народнодемократични средства. Кредитите ще ги връщат децата като пораснат. 
3. ББР помага и за строежите на частни детски градини за елита в София. Кредитите ще ги връщат пак селяните от 2-ра точка.
4. Финансови инжекции за доктори и пациенти антиваксъри. Да видят, че няма нищо страшно и даже е много хубаво да получиш първа, втора и следваща игла, които да заздравят финансовия имунитет. Кредитите ще обслужва световната конспирация, която традиционно е много стриктна във всичките си дейности. 
5. ББР отваря кредитна орбита за астролози, особено за такива, които се занимават с финансови, медицински и политически прогнози. Кредитите ще се обслужват от небесните сили, но в крайна сметка пак ще ги плащат мунчовците. Лудите, лудите и простите, те да са живи и да ни плащат сметките!
6. ББР финансира и лига за свободни боеве между анонимни полицейски служители и протестиращи граждани, за да могат биткаджиите легално да си изразходят енергията в контролирана среда, а не да се бият по жълтите павета, и то винаги с грешните хора. Битките ще са честни, като гражданите ще се бият с голи ръце, а полицаите в пълно бойно снаряжение, защото все пак защитават закона. Който набие противника, няма да изплаща кредит. Набитите ще плащат, като форма на репарации. 
7. Финансова подкрепа за кобилки и гейши в обособен филиал на УНСС и НСА. Недопустимо е бизнесмени да се занимават с тая работа, вместо да си гледат бизнеса. Държавната школа за гейши и кобилки ще дава кадри и за разузнаването. Мата Хари трябва да работи ЗА стабилността, а не против нея. Кредитната линия за това предприятие ще се обслужва по специална икономическа схема, като услугите на кобилките се калкулират директно в цената на зърното, яйцата и пилетата. Данък шавлива стойност. 
8. По същата линия се спонсорира и специален мисир комбинат. В него се отглеждат мисирки, патки и момичета за метеорологичната прогноза. За обезпечаване на тяхната дейност се въвежда тайно данък медиен комфорт. 
9. В подкрепа на културата - ББР финансира издателство, специализирано в производство на художествени произведения от писатели политици. Банката ще финансира щедро и читатели, които да се борят с текстовете и зорлем да се обогатяват духовно. За да си доказват читателския разход на енергия, авторите ще изпитват платените читатели по съдържанието. Който не си е научил книжката, ще връща парите! 
10. Банката е отделила средства и за активни борци с комунизма. Народ, който 30 години след 10 ноември се стряска от комунисти, заслужава да бъде пазен още дълго време. На всяка цена! И ще си плаща за тая работа, защото безплатна охрана няма. 

Още по темата