facebook
twitter

ГОРЕЩИ НОВИНИ / Медии

Нова тв уволни Валдес Радев след колажите с торбичката

22 273
 Колаж: Валдес Радев

Нова тв изненадващо уволни режисьора Валдес Радев, съобщи Клуб Z. "Вече не съм в екипа на Нова тв. Днес следобед ми го съобщиха", заяви той пред медията.

Радев няма предположения какво е наложило уволнението му. Раздялата била по взамно съгласие, но инициативата не дошла от него. Той е бил на трудов договор, но е прекратил взаимоотноешнията си веднага, без предизвестие. Работил е в телевизията от 20 години, като е бил режисьор на новини, на предаването "Часът на Милен Цветков", както и изпълнителен продуцент на няколко външни продукции.

От няколко години Радев трупа последователи в социалните мрежи заради сатиричните си колажи като тези с жълтата торбичка на вицепремиера Красимир Каракачанов. Други герои в шаржовете му често са премиерът Борисов, главният прокурор Иван Гешев и депутатът Делян Пеевски.

 

9

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Актьорът Даниел Михайлов е уволнен заради участие в протеста

07.09.2020

Обновена

9707 51
Бабикян: Протестиращите завиждаме на успехите на Борисов

13.07.2020

19563 99
"Нова тв" атакува bTV с дописка от "Блиц"

05.06.2020

Обновена

7377 9

Коментари

ppipi7766

Късметлия, такива са ги и разстрелвали.

Аз от кога питам ще забраняваме ли тесните панталони и късите поли?

Sine_metu

Колажите ги зная, но какво е правил в „нова“- та? Там освен „семейните войни“, „съдебен спор“, прогнозата за времето - долу ръцете от късите поли! - и чат-пат некое холивудско евъргрийнче...

paragraph39

ppipi7766,

/:/ Късметлия, такива са ги и разстрелвали.

Аз от кога питам ще забраняваме ли тесните панталони и късите поли?

......................................................................................................................

Едва ли?!

Много са "джендърски"!

ловkия

Хлипайки от мъка заради клетия Валдес (прекрасно българско име впрочем), се позачудих кое е вярното - уволнен ли е, както гърми заглавието, или все пак е напуснал по взаимно съгласие, както уточнява текстът по-долу?

Що така, редакцията?

БенТен

А как се нарича напускане не по твоя инициатива? Уволнение, ама за да не вземе натиснатия да заведе дело, се подписва по взаимно съгласие, обикновено придружено с няколко заплати за успокоение на наритания. И за сладки длъжности в ДА се практикува. 

de_Ruyter

Както практиката е показала, караколювите ловки диагностицирани калинки не могат да хлипат. За това се иска да имаш някакви базисни чувства. Калинките нямат. Те са безгласни букви които са на пост в администрацията, защото не могат да вършат нищо друго. Те и в администрацията не могат да се справят, но пълнят бройката на партията и са на държавна хранилка. Покрай гешефтите... 

Бананчето
снимка на Бананчето

Как да не обичам този форум! Тук никога не можеш да останеш неправилно информиран.

Чета заглавието и тъкмо се чудех на 111 място ли сме още или вече се издигнахме до 222 и ловък кралски бахур ни информира, че човечето не било уволнени, а доброволно се самонапуснало.

Продължавам да обновявам страницата и чака уточняваща информация от прелюбезния дигностициран, изпълнена с цитати от любимия ни Пук

sega_reader

Домусчиев уволнява човек, позволил си да карикатуризира хора от властта, които услужливо са му помагали винаги в неговия бизнес.

Това е с едно изречение, за да не губим време.

segal

Уволнен е. 

По негова молба. 

Но е уволнен. 

Требвало е да му кажат, че не са съгласни да напуска и да се излезе по медиите с тази драма. 

Влез или се регистрирай за да коментираш