facebook
twitter

ГОРЕЩИ НОВИНИ / Медии

Домусчиев вдига с 30% ТВ таксата за гледане на мачове

Доставчици информират абонатите, че увеличението влиза в сила от 1 юли
7 061
 БГНЕС

Собствениците на медийната компания "Нова броудкастинг груп" - братята Кирил и Георги Домусчиеви, увеличават с близо 30% таксата за кодираните спортни телевизии "Диема спорт" и "Диема спорт" 2.

По двата канала вървят мачовете от футболните първенства на България и на Англия. Специално за българския шампионат Домусчиев е в конфликт на интереси, защото държи и правата за излъчване на мачовете чрез фирмата "Футбол Про Медия" ЕООД и по този начин е едновременно притежател и потребител на ТВ правата на първенството. Въпреки това той получи разрешение от КЗК да завърши сделката по закупуване на "Нова броудкастинг груп".

От 1 юли таксата за включване на пакета "Диема екстра" се повишава с 2 лв. - от 6.99 лв. става 8.99 лв. (това е увеличение с 28.9%) Промяната още не е обявена официално от "Нова броудкастинг груп", но доставчици на кабелна телевизия вече информират с есемеси абонатите си за предстоящото увеличение. "Причината е промяна в ценовите условия на "Нова броудкастинг груп", се казва в съобщението на един от операторите.

Поскъпването на пакета "Диема екстра" е неочаквано, като се има предвид, че от март досега дългосрочните абонати на програмите плащаха таксата от 6.99 лв., без да могат да гледат нито български футбол, нито английски футбол, които са спрени заради кризата с коронавируса. През същия период редица кабелни и сателитни фирми предлагаха безплатно други програми.

Предишното увеличение на таксата за "Диема екстра" бе на 1 август 2019 г. Преди това гледането на мачове по тези канали струваше 5.99 лв. на месец. 

16

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Сираков оставя Тодоров за треньор и поема селекцията в "Левски"

28.06.2020

528
Сектор Б възропта срещу Домусчиев заради ТВ правата

26.06.2020

268
БФС ще сключи нов договор с "Нова Броудкастинг груп"

25.06.2020

1130 7

Коментари

Solace

Хахах, агата решил да муфти още кинти. Ако има балами - да му плащат.

Аз бойкотирам де що е гелосано в ефира и в нета...

Елемент Э
снимка на Елемент Э
От тези измамници само това може да се очаква
toronegro
Вече ги няма милионите на божков събрани от кандидат-милионерите и гелосания ще ги събира( или поне ще пробва) от футболните запалянковци
Талибан

Пък аз си пуснах пакет "Диема" за една година през мобилния оператор, а покрай тая пандемия съм гледал точно НИЩО. Лакомникът Домусчиев ще ме обезщети ли по някакъв начин?

Stern

Че той всяко лято вдига цените с лев-2. Почна от 4 лв., вече ще е 9. Догодина ще закръгли на 10.

Апропо, тези, които плащаха по 7 лв. за да гледат премиершип, Ф1 и, извинете, АРФГ, дали са съгласни, че 3 месеца са плащали за беларуското първенство и за играта Ф1? Домусчиев мълчи. както и за неизпълнения договор за БМФ и кинтите, които тихомълком му опростиха.

Аз лично мога само да съм доволен, че МСАТ ми предоставя на HD 3 руски, 3 сръбски, 2 beinsport, 2 skysport и sport+ спортни канали без никакви допълнителни такси - дават всичко, което върви директно по диемите и максспортовете, че и отгоре.

wreckage
снимка на wreckage

Поскъпването на пакета "Диема екстра" е неочаквано, като се има предвид, че от март досега дългосрочните абонати на програмите плащаха таксата от 6.99 лв., без да могат да гледат нито български футбол, нито английски футбол, които са спрени заради кризата с коронавируса.

тва е ена добра основа за колективен иск срещу Домусчиефт и промяната ф ценовата му политика.

dobadoba

⚓️

nebenebe

Сигурно го натискат да издължи милионите.

Хулиган

Като не щете да ги бойкотирате докато фалират, плащайте!

Слава богу, все още не са забранили Интернет...

..........................................

http://www.drago.info/

baykata

Още ли има някой да гледа перачници на откраднати пари...

Testament
снимка на Testament

A kak си напрай реклама  заразен  /излекуван  гнусняга е тоя  ся  неговите заводи бълват хинина с държавни дотации

Testament
снимка на Testament

И кой ги глеаа тия?

 

маодънпин

 

А вие какво искате?

Как да си върне парите , дето ги "ДАРИ" ???

 

А идеята за колективен иск е много добра. Да помислим как да го направим. Но не в наш съд.

Защото не е наш, а е негов.

банда

Мен въобще ме е яд, че сключих договор за телевизия. Трябваше само за интернет. Телевизията е безподобна тъпня, нищо свястно не дават, и не съм гледал нищо и аз не знам от кога. Чат пат надзървам в програмата и се отказвам на секундата.

Изтече ли сегашният договор поправям тази груба грешка на секундата. 

Скапаните мачове и повтарящи се за хиляден път филми + идиотските коментарни предавания да си ги гледат олигофрените.

sega_veteran

След Божков идва ред и на Домусчиев, а преди това ще се разправят и със Златев.

Foton4ik
снимка на Foton4ik

Покрай сина ми, в къши "Диема" се плаша от години, макар вече да няма запалянковци пред TV-то - просто за всеки случай. Но сега след 01-07 се отписвам. Нагло е да се скуби българинът по този гаден начин - ценообразуването е закрит процес на доставчика. Ние сме касичката, в която се бърка без мяра. Ами няма да стане!

Влез или се регистрирай за да коментираш

×