facebook
twitter

ГОРЕЩИ НОВИНИ / България

Правосъдният министър коментира Догансарай... специфично

Обновена
28 695
 МИХАЕЛА КАТЕРИНСКА

Министърът на правосъдието Данаил Кирилов единствен от ГЕРБ се осмели да коментира скандала с "Догансарай". Кирилов се опитва да бъде ироничен, дори саркастичен, но не е много ясно какво всъщност съобщава в профила си във Фейсбук. Доколкото има юридически аргументи, са некомпетентни. Останалата част е обидна и груба. Публикуваме коментара 1:1. Когато се обсъждаше кандидатурата на Иван Гешев за главен прокурор и липсата на конкуренция, Бойко Борисов възкликна, че Данаил Кирилов е най-силният юрист в ГЕРБ и не би могъл да се лиши от него. Коментарът на министъра предизвика бурно неодобрение и подигравки във Фейсбук. Достатъчно е да се прочетат коментарите на стената му. Статията в Уикипедия за него бе спешно редактирана в стилистиката на поста му. Описан е като анимационен герой, другото е нецензурно.

 

СпонджБоб Квадратните гащи (SpongeBob SquarePants) отишъл на море да се прави на областен управител, с лодка. Лодката му...

Posted by Danail Kirilov on Wednesday, July 8, 2020

 

33

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Оградата на Догансарай бе свалена частично и за малко

04.08.2020

Обновена

7215 71
Край Догансарай пак няма достъп до брега

03.08.2020

4436 37
Вътрешният министър отказва подробности за полицейското насилие

29.07.2020

3331 22

Коментари

Страници

hamer

И на тоя му стои бутилката уиски до леглото, а в шкафчето са му всичките партийни книжки, за диплома - не е известно

шиши

Дани е в естественото си състояние, подсилено със субстанции и чивас на 4 години.

Да уточня: всеизвестно е, че обръщането на 360° х ∞ дори при дервишите е с мотивация.

банда

Леле мале....и тоя е министър на правосъдието?! Юрист?!...Олеле майко, какви хора ни управляват...От такъв да очакваме правен коментар за присвояване на обществена собственост и отнемане конституционното право на български гражданин на достъп до нея?!

Нищо да не беше казвал- хиляда пъти по добре. Снишаването е срамно, но такъв коментар е простотия на ента степен...

maestrata

Иван Вазов-на 7 години!Хвала!👀

nottheone1

тва не може да е вярно. тва е неква шега.

Светозар

Ами 10 години като си подбираш управленческите кадри на принципа „Аз съм прост и вие сте прости" - това е резултата: Дани Кики, Гешев, Радост, Цеко, Цецо, Цецка, Пацо, Габриел, Майдел, мисирки, тулупи, пуйки, …

Хулиган

То провосъдие няма, вие какъв очаквате да бъде министърът на онова, гдето го няма?

http://www.drago.info/index.php/2018/01/17/hotela-na-prokurora/

Forza NATO

Никога не е късно да станеш за още по-по-най-голям резил.

 

Но ние имаме вяра и знаем, че може още.

Peaceful Citizen
снимка на Peaceful Citizen

Това нещо не става и за министър на тоалетните. 

шиши

Срамно е за мистър на каквото и да е министерство да е публично толкова неадекватен и явно изключтелно нетрезвен. Оценявам го на 2,05 промила метанол и употреба на вещество,чиято проба реагира положително на теста за кокаин. 

НЕРВЕН

Това и Фред Флинтстоун не би го разбрал...Явно  IQ около 45-50...

Мицо

Барни Ръбъл решил да се прави на интересен, но всички за пореден път видяха всъщност колко е жалък и смешен...

 

https://frognews.bg/images/danail_kirilov.jpg

 

И това нещо е министър?! В каква държава живеем???

Giacomo Grelli
снимка на Giacomo Grelli

Подозирам, че Даниту (на снимката по-горе) е гепил рано сабахлем от простира на съседката си Уилма Флинстоун сутиена и, и си е направил маска.Ефектна, няма спор, показваща борбата между черното и бялото, между доброто и злото.За негова зла участ, черното е преобладаващо.А очичките му...очичките шарят в търсене на корпулентната фигура на Чекмедже-Бабаита, та колчем го зърне, тутакси да се втурне да Му цунка кунките.

п.с.Стилистичните, граматични и особено правописните грешки на ''изблика'' му във фейса не се наемам да коментирам.От както Св.Цвъконий Асансьор въведе нов герберски правопис по нашите земи, всякакви видове речници отпаднаха.

HBK

Тъй като не е изключено Кирилов да размисли и да изтрие поста си, затова пускаме и скрийншот.

 

Едно много далновидно решение на уважаемата редаккция, защото няма никакво съмнение, че съществото посадено на министреското кресло ще има предостатъчни причини да се срамува от „творението” си.

 

Тази правоохранителна креатура имаше една-единствена задача – да избегне предлагането на алтернативна кандидатура за поста главен прокурор. След успешното изпълнение на тази умерзителна задача креатурата става кандидатура – за карикатура на правен галфон и за поредния изгорял бушон.

банда

 Когато се обсъждаше кандидатурата на Иван Гешев за главен прокурор и липсата на конкуренция, Бойко Борисов възкликна, че Данаил Кирилов е най-силният юрист в ГЕРБ и не би могъл да се лиши от него.

👀  👀 👀 Какви ли са тогава останалите ???👀💀

trunk

Тази жалка амеба не си засужава коментара.

Solace

Ръбъл. За други определения наказват.

vasilevil

На 100% е бил пиян като талпа.

Бъчваров

Срамота!

И тоя яде народна пара̀. За какво? Явно само за да се излага.

 

 

 

nafta

И на този тестът му за интелигентност е излязъл отрицателен.

Аладар

Като отидат хиляди непокорна рая друго ще заприказва.

То и за Ботев местните са казали че прави безмислена акция

при Козлодуй да събужда раята да си търси правата. 

Било им добре при султана догана както му е добре и на

Кирилов.

GabroWitz

Тоя тъпанар успя да направи такава реклама на мероприятието на Хр.Иванов, че дори трябва да му благодарят. Сутрешните блокове и новините два дни ще повтарят какво ще прави Хр.Ив.,а, предполагам,
ще дадат възможност  на тоя търмък да се "доосее". "Кучето като не знае как да лае, вкарва вълкът в кошарата" и ще накара повече хора да отидат в събота на плажа. Защо ли ми се струва,че може да се започне нещо, на което после ще му викаме "Българското лято"?

The Rowdy American
снимка на The Rowdy American

Маската му  свидетелствува за нетрадиционна естетична ориентация.

Andrij

от Уикипедия, свободната енциклопедия

 

Данаил Кирилов

български политик

Роден

25 юни 1970 г. (50 г.)

Димитровград, България

Народен представител в:
XLII НС   XLIII НС   XLIV НС   

Данаил Кирилов е е първото българско маймунче в Космоса. Роден е като най-малката и вътрешна фигурка в матрьошката и е израснал с помощта на канцеларски материали за прикрепяне на неща едни за други. Може хватки от джуджицу. Гърлото му е толкова дълбоко, че за взимането на PCR тест са ползвали въдица. Служи като народен представител от парламентарната група на ГЕРБ в 42-ро, 43-то и 44-то Народно събрание и председател на Комисията по правни въпроси от ноември 2014 г. до април 2019 г., когато е назначен за министър на правосъдието.

 

Воден прах

Шут.

atlantis

Подигравайте се, иронизирайте, присмивайте му се ..., а всъщност се подигравате, иронизирате, присмивате на себе си. И аз съм в последните. Ум не ми побира, защо живеем така. Позволяваме на хора, като това недуразумение да ни управляват, а когато отидем да гласуваме, всеки път полоучаваме от същото, само, че в по-големи дози. Живеем като в роман на Джером К. Джером - няма да спим в този хотел, защото не ни харесва цветът на обувките на човек застанал до него, или в другия, защото няма "орлови нокти" над вратата и накрая спим в "коритото за пране" на БиБитко. И всеки път друг е виновен. Докато търсим виновникът, Бащицата "управлява ли","управлява". А толкова просто да се намери виновникът. Ами ние сме Виновникът. НИЕ!!! Никой друг! Ееех Невольо, ееех. Къде си?!?

cymen

Не сме виновникът НИЕ. Загубихме войната. Случва се, мамка му. На нас по-често. Продължават с окупацията. Много са зле тези, които си мислят, че Христо Иванов - човек на хранилка в Посолството с метър шкембе, може да ви възроди достойнството. Или тези с Бойко, който сигурно и менюто за закуска му е спуснато от Меркел. Без подходяща международна криза, няма как. Индия не се е освободила, защото се е появил Ганди, а заради ПСВ и ВСВ.

Стоф

Риболов, събиране на гъби и други дейности заместващи разумното гласуване в денят за избори, водят до това - индивиди без качества се озовават не където трябва. 

never-mind

Бойко..да ти се ...на кадрите !!! Абе ако ти барабар с всичките си министри идете някъде в чужбина...не знам от какъв език да ви търсят преводач!! Министър на прасовъдието не може да е тоя !

Добре че е стар ерген- такива не бива да се размножават !! Барни , много си зле!! 

То при нас всеки може да е министър на всичко !! Ако вземе да ги върти..тоз на спорта , карата на здравето , ангелкова на обрЯзованието....и така нататък- нищо няма да се промени !!

Винету...неслучайно е чел точно тази книга , от малък е знаел че ще управлява резерват и индианци

HBK

Подигравайте се, иронизирайте, присмивайте му се ..., а всъщност се подигравате, иронизирате, присмивате на себе си

 

Не съм съвсем сигурен, че горното твърдение почива на истината. Едва ли някой от нас е гласувал за г-н Ръбъл, както и за „каскетя”. Приложена бе познатата хватка „Избори без избор”. Самият Ръбъл бе принуден да приложи тази „хватка” при „избора” на главпрокурора. Как можем да бъдем обвинени за избора на поредното мафиотско назначение, когато избори изобщо няма – а просто насаждане на отговорни позиции. Антимеритокрация в действие. Същото бе и с Банкянския Бащица; не ние сме го избирали за милюционерски секретар, нито пък за кмет на София, а още по-малко пък за минпредседател. Тези места са резервирани (по-точно „окупирани”) за отрочета на номенклатурата. Единствено и само.  Къде видяхте избор.

 

P.S. И наказанието не трябва да бъде само „присмех и ирония”, ами „Народен съд” (но без Червена армия зад гърбовете на червените маймуни).

Страници

Влез или се регистрирай за да коментираш