Quantcast

Медия без
политическа реклама

Депутат от "Възраждане": Путин е най-лошото след Сталин

В Русия винаги е имало само терор, пише Елена Гунчева преди да стане народен представител, въпреки че не помни

01 Март 2022
БГНЕС
Елена Гунчева

"В Русия винаги е имало само терор! А Путин е най-лошото след Сталин". Това мнение е изразила депутатът от "Възраждане" Елена Гунчева преди да стане народен представител. Днес от партията на Костадин Костадинов обявиха в парламента, че Путин не е техен враг, а Гунчева отрича да е писала подобен коментар.

Фактите обаче са красноречиви. Коментарът на Елена Гунчева е запазен под фейсбук пост на Северин Сабахи. "Още не е заглъхнало ехото от куршумите убили Немцов, и тукашните орки от сектата на св.Путин казаха,че американците го били убили....Абе алоооуу, Немцов не се е страхувал от Обама,а от любимият ви вожд Путлер и неговите талибани!, пише с поста от 28 февруари 2015 г. Под него Гунчева коментира: "В Русия винаги е имало само терор! А Путин е най-лошото след Сталин".

След като в социалните мрежи се разпространи мнението на депутатката от преди 7 г., което противоречи с позициите на партия "Възраждане" към днешна дата, тя побърза да се оправдае, че това всъщност е колаж или пък е писано от фалшив профил. "Психодяснята измет прави колажи и фалшиви профили. Тоя психодесен съм го блокирала отдавна, камо ли пиша на неговия профил", написа Гунчева във Фейсбук.

Постът, под който е коментирала, обаче може да бъде видян от всеки. Няма как да изтрие и коментара, защото е блокирана от автора. Въпреки това Гунчева продължава да твърди, че не е писала лошо за Путин. "Ровят в коментари преди седем години. В случая може дори да са си ги направили, защото ако аз тръгна да говоря срещу Путин, бъдете сигурни, че няма да е толкова обрано и кратко, стилът ми е съвсем различен, но явно троловете толкова си могат", казва тя във фейсбук профила си.

Днес в Народното събрание депутатът от "Има такъв народ" Станислав Балабанов атакува "Възраждане" именно с коментара на Гунчева, като посъветва Костадин Костадинов "докато контролира финансирането на партията си, да контролира и депутатите си". "Явно за г-н Балабанов най-големият проблем в тази държава е коментар във Фейсбук преди 7 г. Аз нямам намерение да се оправдавам, че нямам сестра. Нито съм писала подобно нещо, нито имам намерение да се обяснявам", заяви Гунчева от трибуната на НС.

 

 

Още по темата

АНКЕТА "СЕГА"

Колко време смятате, че ще изкара правителството Денков-Габриел?